Humane ΑΙ Pin: Προειδοποίηση στους κατόχους να σταματήσουν «αμέσως» να χρησιμοποιούν τη θήκη φόρτισής τους

Humane AI Pin, Humane ΑΙ Pin: Προειδοποίηση στους κατόχους να σταματήσουν «αμέσως» να χρησιμοποιούν τη θήκη φόρτισής τους

Η Humane προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες AI Pin να σταματήσουν «αμέσως» να χρησιμοποιούν τη θήκη φόρτισης που συνοδεύει το gadget της που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Υπάρχουν ζητήματα με μια κυψέλη μπαταρίας τρίτου κατασκευαστή που «μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο πυρασφάλειας», έγραψε η εταιρεία σε ένα email προς τους πελάτες.

Η Humane λέει ότι έχει «αποκλείσει» αυτόν τον προμηθευτή και κινείται για να βρει άλλον προμηθευτή. Προσδιόρισε επίσης ότι το ίδιο το AI Pin, το μαγνητικό Battery Booster και το pad φόρτισής του «δεν επηρεάζονται».

H εταιρεία προσφέρει δύο δωρεάν μήνες συνδρομητικής υπηρεσίας, η οποία απαιτείται για το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητάς της. Η εταιρεία δεν είπε εάν θα προσφέρει μια θήκη φόρτισης αντικατάστασης, μόνο ότι «θα μοιραστεί πρόσθετες πληροφορίες» μετά τη διερεύνηση του ζητήματος.

Η εταιρεία φαίνεται ότι δεν έχει κοινοποιήσει διαφορετικά το ζήτημα της μπαταρίας, είτε στον ιστότοπό της είτε στον λογαριασμό X της.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple featured

Η Apple ψάχνει ακόμα συνεργάτη για το Apple Intelligence στην Κίνα

Για το iOS 18, η Apple συνεργάζεται με τη OpenAI για να ενσωματώσει το ChatGPT ωστόσο αυτό δεν θα ισχύει για την τεράστια αγορά της Κίνας.

Internet AI YouTube

YouTube: Τεστάρει περιλήψεις live chat, κωδικούς QR και εφέ για Shorts

Το YouTube μοιράστηκε τις πιο πρόσφατες δοκιμαστικές λειτουργίες του, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα σε ορισμένα κανάλια.

Smartphones AI Apple iPhone 15 Pro

Apple Intelligence: Επίσημο βίντεο παρουσιάζει κάποιες ενδιαφέρουσες νέες λειτουργίες

Το Apple Intelligence παρουσιάστηκε από την Apple κατά τη διάρκεια του WWDC Keynote και αποκαλύφθηκε πως αφορά τα iPhone 15 Pro και Pro Max.

Smartphones AI Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης

Το επερχόμενο iPhone 16 Pro Max πρόκειται να φέρει πρωτοποριακές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης και βελτιώσεις της κάμερας.