Hush, οι έξυπνες ωτοασπίδες για να ακούς ότι θέλεις

Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που κοιμούνται δύσκολα αλλά ξυπνούν εύκολα από τον παραμικρό θόρυβο ή έχουν δίπλα τους κάποιον που δεν κάνει ιδιαίτερα ήσυχο ύπνο; Οι συμβατικές ωτοασπίδες βοηθούν αλλά παράλληλα φοβάστε μήπως δεν ακούσετε το ξυπνητήρι; Τότε υπάρχει λύση και ονομάζεται Hush, οι πρώτες έξυπνες ωτοασπίδες.

Οι έξυπνες ωτοασπίδες συνδέονται στο app του κινητού μέσω Bluetooth έτσι ώστε να παίζουν μουσική ενώ προσπαθείτε να κοιμηθείτε αλλά και να ακούσετε μόνο εσείς το ξυπνητήρι το πρωί χωρίς να ενοχλείται ο διπλανός σας.

Επιπλέον μπορούν να ρυθμιστούν έτσι ώστε να ακούτε τα notifications από τις επαφές που εσείς έχετε επιλέξει, μπορείτε να φτιάξετε μια λίστα με τα άτομα των οποίων θέλετε να ακούσετε τα μηνύματα και τις κλήσεις.

Η καμπάνια μπήκε στο KickStarter με στόχο να ζητήσει χρηματοδότηση 100.000δολαρίων, μέχρι στιγμής έχει φτάσει στα 450.903 δολάρια και απομένουν ακόμη 14 μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί.

hush smart ear plugs, Hush, οι έξυπνες ωτοασπίδες για να ακούς ότι θέλεις

hush smart ear plugs, Hush, οι έξυπνες ωτοασπίδες για να ακούς ότι θέλεις

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
wrangler10

Ότι πρέπει για την κρεβατομουρμούρα.Θραύση θα κάνει.

K K

Ανθυγιεινό προϊόν με παραγωγή ακτινοβολίας συνεχώς όλο το βράδυ και μάλιστα σύμφωνα με όλες τις ιατρικές μελέτες η χρήση Bluetooth στην περιοχή του αυτιού πρέπει να χρησιμοποιείται με πολύ προσοχή για λόγους υγείας και μόνο σε έκτακτες ανάγκες πχ σε έναν επαγγελματία οδηγό ή ένα γιατρό εν κίνηση.
Δυστυχώς για την ώρα ασύρματη σύνδεση χωρίς κόστος υγείας δεν υπάρχει, βέβαια η κρεματομουρμούρα χαχα μάλλον θα αποτελέσει λόγο χρήσης αυτού του προϊόντος.

AngelsVenom

Για τον/την Κ Κ:
“What about radiation?
By not streaming audio throughout the night but playing back audio files stored in the earplug itself, Hush achieves ultra-low radiation exposure. Over the entire night, users are exposed to a fraction of a percent that business professionals using Bluetooth headsets are exposed to during a single phone call.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Acer Android Smartphones Acer Android Tablets Android Nougat

Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

Μπορεί η τάση να επιβάλει smartphones με οθόνες από 5.5 ίντσες ακόμη και πάνω από 6 ίντσες για να σερφάρεις καλύτερα, να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις video, όμως υπάρχει και μια μερίδα που προτιμά μικρότερες οθόνες. Βεβαίως όταν λέμε “μικρότερες” εννοούμε γύρω στις 5 ίντσες.

Gear iPhone KickStarter Star

Eye: iPhone και Android smartphone σε ένα, νοικοκυρεμένα

Τα iPhones της Apple συγκαταλέγονται σταθερά στα καλύτερα smartphones της περιόδου που κυκλοφορούν. Έχοντας ως ανταγωνιστές τις high-end Android ναυαρχίδες, οι προτάσεις του Cupertino προσφέρουν στον χρήστη κάποια χαρακτηριστικά που μόνο εκείνα έχουν στην φαρέτρα τους.

Smartphones Atari KickStarter

Gameband & Atari: Λανσάρουν smartwatch για gamers

Για όσους ανήκουν στην κατηγορία που δεν τους έχουν πείσει ακόμη τα smartwatches, αλλά αγαπούν τα games, το Gameband ίσως τους αλλάξει γνώμη. Το Gameband είναι ένα smartwatch με επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100.