Σάββατο
15/09/2018

HyperJuice Wireless Charger Adapter: Φορτίστε τα AirPods ασύρματα!

HyperJuice Wireless Charger Adapter

Η Hyper είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται σε λύσεις φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών, ασύρματης και μη, παρουσιάζοντας τελευταία έναν αντάπτορα που επιτρέπει να φορτίζετε τα AirPods ασύρματα κάνοντας χρήση του ασύρματου φορτιστή σας. Ο λόγος για το HyperJuice Wireless Charger Adapter.

Το HyperJuice Wireless Charger Adapter είναι συμβατό με οποιονδήποτε ασύρματο φορτιστή 5W Qi και πρόκειται για έναν snap-on αντάπτορα που «υποδέχεται» στην κοιλότητά του τα AirPods στη θήκη τους και συνδέεται μέσω της lightning port που τη συνοδεύει.

Στη συνέχεια μπορείτε να τοποθετήσετε τον αντάπτορα μαζί με τη θήκη των ακουστικών στον ασύρματο φορτιστή για να ξεκινήσει η διαδικασία φόρτισης. Το HyperJuice Wireless Charger Adapter θα χρειαστεί περίπου 1.5 ώρα για να φορτίσει πλήρως το ζευγάρι των AirPods μέσα στη θήκη τους.

Ο αντάπτορας της Hyper είναι κατασκευασμένος από γυαλιστερό πλαστικό σε λευκό χρώμα και είναι εξοπλισμένος με λυχνία LED που υποδεικνύει την κατάσταση φόρτισης.

Το HyperJuice Wireless Charger Adapter για AirPods μπορείτε να το αποκτήσετε από το επίσημο site της εταιρείας στην τιμή των $49.99 εδώ.

HyperJuice Wireless Charger Adapter 5

HyperJuice Wireless Charger Adapter 2

HyperJuice Wireless Charger Adapter 4

HyperJuice Wireless Charger Adapter 3

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Thanoslam λέει:

    Δεν περιμένω καλύτερα τα air pod 2 που θα έχουν σαν λειτουργία την ασύρματη φόρτιση

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.