HyperX Cloud Flight S: Gaming ακουστικά με υποστήριξη Qi ασύρματης φόρτισης [CES 2020]

HyperX Cloud Flight S, HyperX Cloud Flight S: Gaming ακουστικά με υποστήριξη Qi ασύρματης φόρτισης [CES 2020]

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των ασύρματων συσκευών κάθε είδους είναι η αυτονομία της μπαταρίας, γι’ αυτό και οι εταιρείες ασχολούνται τόσο πολύ με τις τεχνολογίες φόρτισης και το πώς να τις βελτιώσουν. Η HyperX βρέθηκε στην έκθεση CES 2020 όπου και παρουσίασε τα νέα HyperX Cloud Flight S gaming ασύρματα ακουστικά τα οποία διαθέτουν Qi wireless φορτιστή.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με την εταιρεία, η αυτονομία που προσφέρει η μπαταρία των HyperX Cloud Flight S αγγίζει τις 30 ώρες, με μία πλήρη φόρτιση. Ωστόσο, χάρη στην υποστήριξη αυτής της τεχνολογίας, τα νέα Cloud Flight S δεν πρόκειται να μείνουν ποτέ από ενέργεια. Ο κάτοχος τους θα μπορεί να τα φορτίζει γρήγορα και εύκολα ανά πάσα στιγμή, χάρη στην Qi βάση φόρτισης.

Πέρα από το συνολικό premium σχεδιασμό τους, τα Cloud Flight S έρχονται με αρκετά καλό hardware. Οι 50mm οδηγοί προσφέρουν έξοδο 7.1 εικονικού surround ήχου. Επίσης, η μέγιστη εμβέλεια τους αγγίζει τα 20 μέτρα, χάρη στον 2.4GHz USB πομπό ο οποίος μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε PC και κονσόλες.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τα HyperX Cloud Flight S τιμολογούνται στα 160 δολάρια Αμερικής ή περίπου 144 ευρώ και στο πακέτο περιέχεται ένα καλώδιο φόρτισης micro-USB. Αν κάποιος θέλει να εκμεταλλευτεί την Qi ασύρματη φόρτιση θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον 60 δολάρια Αμερικής ή περίπου 54 ευρώ για την 15W ChargePlay Base της HyperX.

Τόσο η βάση όσο και τα ασύρματα gaming ακουστικά θα κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο του 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Με το Πλαίσιο στο Λας Βέγκας για την έκθεση CES 2020 [video]

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Techblog βρέθηκε στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσει την CES 2020, την μεγαλύτρη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο.

Gear CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas featured

CES 2020: Αυτά είναι τα Top 5 Trends που αναδείχθηκαν στο Λας Βέγκας

Η CES 2020 ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα top 5 trends που παρουσιάστηκαν στην μεγάλη έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas. Το Techblog ήταν εκεί!

Smartphones CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas featured Samsung

Samsung Galaxy Bloom: Αυτό είναι το επίσημο όνομα του Galaxy Fold 2 [CES 2020]

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε η εταιρεία αποκάλυψε τα ονόματα των τεσσάρων επερχόμενων flagships της, τα τρία Galaxy S20 και το Samsung Galaxy Bloom.

Gear CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas Samsung

Samsung Ballie: AI μπάλα ρομπότ που κάνει τη ζωή πιο εύκολη [CES 2020]

Ένα από τα καλύτερα gadgets που είδαμε στην έκθεση CES 2020 είναι το Samsung Ballie, ένα έξυπνο ρομπότ σε σχήμα σφαίρας που στόχο έχει να βοηθά τον χρήστη.