Η Apple ανανεώνει το USB-C Digital AV Multiport Adapter

Apple, Η Apple ανανεώνει το USB-C Digital AV Multiport Adapter

USB-C Digital AV Multiport Adapter

Το USB-C Digital AV Multiport Adapter αποφάσισε να ανανεώσει η Apple φέρνοντας μερικές αξιοσημείωτες αλλαγές. Το dongle έχει model number A2119 σε σχέση με το παλιό που είχε αριθμό μοντέλου A1621.

Το USB-C Digital AV Multiport Adapter πλέον υποστηρίζει HDMI 2.0 σε σχέση με τον προκάτοχο οποίος υποστήριζε HDMI 1.4b. Η προηγούμενη έκδοση του dongle υποστήριζε 4K στα 30Hz και 1080p στα 60Hz, το νέο πρότυπο του HDMI όμως θα επιτρέπει την προβολή 4K 3840 x 2160 pixels video στα 60Hz από τις παρακάτω συσκευές:

  • 15-inch MacBook Pro 2017 και νεότερο
  • Retina iMac 2017 και νεότερο
  • iMac Pro
  • iPad Pro

Για να χρησιμοποιηθεί όμως η 60Hz 4K δυνατότητα προϋποθέτει ο χρήστης να έχει αναβαθμίσει το macOS σε Mojave 10.14.6 ή και νεότερο ενώ το iPad Pro θα πρέπει να τρέχει την iOS 12.4 έκδοση ή νεότερη.

Επιπλέον, το USB-C Digital AV Multiport Adapter θα υποστηρίζει HDR10 περιεχόμενο καθώς και το Dolby Vision.

Την νέα έκδοση του Adapter θα την βρείτε στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple έναντι $69 και οι πρώτες αποστολές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 12 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.