Η Apple ετοιμάζεται νέο Macbook Pro 14 ιντσών;

, Η Apple ετοιμάζεται νέο Macbook Pro 14 ιντσών;

Ήδη η Apple έχει ξεκινήσει δυναμικά τη χρονιά, ανακοινώνοντας την ανανεωμένη σειρά Macbook Air και το Macbook Pro των 16 ιντσών. Φαίνεται πως ήρθε η σειρά του μοντέλου των 13 ιντσών να ανανεωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον γνωστό leakster Jon Prosser η Apple ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Macbook Pro 13. Μάλιστα, φαίνεται πως η μικρή έκδοση θα μεγαλώσει, προσφέροντας πλέον 14 ίντσες οθόνη, κρατώντας όμως σχεδόν ίδιες τις διαστάσεις.

Μία ακόμα πληροφορία είναι ότι το επερχόμενο μοντέλο, με την κωδική ονομασία J223, θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Δυστυχώς δε δόθηκαν περεταίρω πληροφορίες για την τιμή και τη διαθεσιμότητα.

Το Macbook Pro 14inch αναμένεται με τη σειρά του να αφήσει το προβληματικό Butterfly Keyboard και να ενσωματώσει το Magic Keyboard. Επίσης, στην καρδιά του νέου μοντέλου θα δούμε επεξεργαστές Intel της σειράς Ice Lake δέκατης γενιάς, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι στα 10nm.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Μάλλον του χρόνου ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το πολύ καλό MacBook Pro 13.3 2015 (που είχε όλες τις θύρες 😕…)
Θεωρώ τις διαστάσεις του μικρού pro ιδανικές και εφόσον δεν αλλάξει αυτός ο συνδυασμός με οθόνη 14 ίντσες είναι ιδανικός !

Makis

Σωστός. Αυτό σκέφτομαι και ´γω για το air του 13. Το μόνο μείον οι θύρες…

Βασίλης Νικολαΐδης

Αξίζει να πάρω τον air 13.3 του 2019;;;;

Στέλιος

Είμαι κάτοχος του μοντέλου αυτού και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια η ερώτηση είναι υποκειμενική, εξαρτάται τι χρήση θες να του κάνεις. Προσωπικά για web development και mobile development που τον χρησιμοποιώ είμαι ΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.