Η Apple πουλάει έξυπνο κράνος για ποδήλατο με LED και τιμή 250 δολάρια

Η Apple ξεκίνησε να πουλάει το έξυπνο κράνος για ποδηλάτες Matrix της εταιρείας Lumos σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο με τιμή 250 δολάρια Αμερικής. Πρόκειται για ένα αδιάβροχο και ελαφρύ κράνος με μια οθόνη RGB dot matrix 7×11 στο πίσω μέρος που προειδοποιεί τους άλλους οδηγούς όταν επιβραδύνετε ή σκοπεύετε να αλλάξετε λωρίδα κυκλοφορίας.

Μπροστά το κράνος Lumos Matrix ενσωματώνει δυο φωτάκια LED που ανάβουν όταν θέλετε να στρίψετε δεξιά ή αριστερά ενημερώνοντας οδηγούς και πεζούς για το που θέλετε να κινηθείτε. Τα φωτάκια αυτά ενεργοποιούνται με ένα απλό άγγιγμα στα touchpad που τοποθετούνται στο τιμόνι του ποδηλάτου.

Η κεντρική οθόνη μπορεί να προγραμματιστεί και να απεικονίζει σχέδια σε διάφορα χρώματα μέσα από το application που συνοδεύει το κράνος.

Αν και το κράνος πωλείται από την Apple, το application “Lumos Helmet” είναι διαθέσιμο τόσο για iOS συσκευές όσο και για Android που σημαίνει ότι μπορείς να το αγοράσεις από ένα Apple Store και να το σετάρεις με το Android κινητό σου! Αυτό θα πει τρολάρισμα!

Apple έξυπνο κράνος ποδήλατο, Η Apple πουλάει έξυπνο κράνος για ποδήλατο με LED και τιμή 250 δολάρια

Apple έξυπνο κράνος ποδήλατο, Η Apple πουλάει έξυπνο κράνος για ποδήλατο με LED και τιμή 250 δολάρια

Apple έξυπνο κράνος ποδήλατο, Η Apple πουλάει έξυπνο κράνος για ποδήλατο με LED και τιμή 250 δολάρια

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

Animoji παίρνει; 😀😂😝

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.