Η DJI αυξάνει τις τιμές στην Αμερική λόγω των φόρων που επέβαλε ο Τραμπ

DJI, Η DJI αυξάνει τις τιμές στην Αμερική λόγω των φόρων που επέβαλε ο Τραμπ

Η εμπορική διαμάχη Αμερικής και Κίνας δεν έχει σταματημό. Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ απέκλεισε την Huawei από την Αμερική και τώρα αυξάνει κατά 15% τους φόρους στα προϊόντα που εισάγονται σε αυτήν και ως εκ τούτου οι εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί. Ως απάντηση η DJI αύξησε τις τιμές των προϊόντων της κατά περίπου 13%.

Την αύξηση στις τιμές μπορούμε να την δούμε και στο επίσημο website της εταιρείας του οποίου οι τιμές των drone έχουν αυξηθεί. Το DJI Mavic Air Arctic White για παράδειγμα κόστιζε $799 και τώρα κοστολογείται κατά $120 δολάρια περισσότερα. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και σε άλλα προϊόντα της εταιρείας σε σχέση με τις τιμές στον Καναδά.

Ένας εκπρόσωπος της DJI επιβεβαίωσε σε μία πηγή ότι αυτή η αύξηση στις τιμές είναι συνέπεια των φόρων που επέβαλε ο Αμερικανός Πρόεδρος. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι: “Λαμβάνουμε υπόψην πολλούς παράγοντες για να συστήσουμε μία λιανική τιμή σε κάθε χώρα ξεχωριστά. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι φόροι που έχει κάθε χώρα και οι διακιμάνσεις που υπάρχουν ανάμεσα στα νομίσματα.”

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear DJI

DJI Mavic 3 Classic: Ένα φθηνότερο Mavic 3 χωρίς τον τηλεφακό

Το DJI Mavic 3 αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο και κόστιζε 2.100 € για το βασικό πακέτο. Αν και η τιμή έκτοτε έχει κατέβει λίγο, εξακολουθεί να είναι ακριβό για πολλούς.

Gear DJI

Τα MediaMarkt διακόπτουν την πώληση προϊόντων της DJI λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Η αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων Media Markt/Saturn φαίνεται ότι σταμάτησε την πώληση προϊόντων της κινεζικής DJI σε Γερμανία και Ολλανδία, στην Ελλάδα πωλούνται ακόμα.

Smartphones DJI Google Pixel 6

Pixel 6: Δεν μπορεί να πετάξει ορισμένα drones της DJI λόγω μη συμβατής εφαρμογής

Οι ιδιοκτήτες ορισμένων μοντέλων DJI και ιδιοκτήτες  Pixel 6 και Pixel 6 Pro αναγκάζονται να αποφασίσουν μεταξύ του νέου τους τηλεφώνου και του αγαπημένου τους drone. 

Gear DJI featured

DJI Mavic 3 Drone: Με κάμερα Hasselblad, 46 λεπτά πτήσης και βελτιωμένες δυνατότητες

Οι επανασχεδιασμένες μπαταρίες προσφέρουν έως και 46 λεπτά χρόνο πτήσης σε ιδανικές συνθήκες πριν χρειαστούν επαναφόρτιση χάρη στους πιο αποδοτικούς κινητήρες και έλικες.