Η DJI πληρώνει για να βρουν κενά ασφαλείας στα drone της

DJI κενά ασφαλείας, Η DJI πληρώνει για να βρουν κενά ασφαλείας στα drone της

Από 100 έως και 30.000 δολάρια θα πληρώνει η DJI όσους εντοπίζουν προβλήματα στο λογισμικό των drone της.

Η DJI, στην προσπάθειά της να προσελκύσει όσους δεν αγοράζουν drones της, φοβούμενοι για την ασφάλειά τους ξεκινά άμεσα το πρόγραμμα αναφοράς προβλημάτων.

Οι χρήστες μπορούν να στείλουν οποιαδήποτε σφάλματα βρίσκουν στο λογισμικό της DJI μέσω email, αλλά αργότερα θα υπάρξει επίσημη φόρμα και επεξήγηση των όρων.

Οι αναφορές μπορούν να είναι από απλά κρασαρίσματα της εφαρμογής, μέχρι κενά ασφαλείας και αντίστοιχα καταβάλλεται και η αμοιβή.

Η εξεύρεση σφαλμάτων επί πληρωμή δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά η κίνηση της DJI δείχνει σε πόσο σημαντικό σημείο έχει φτάσει η ασφάλεια των drone.

Η εταιρεία φαίνεται ότι δεν θέλει να διακινδυνεύσει τις πωλήσεις της ή να συμβεί κάποιος ατύχημα επειδή δεν κατάφερε να εντοπίσει εγκαίρως ένα σφάλμα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Amazon Drones

H Amazon παραδίδει παραγγελίες με drones σε Καλιφόρνια και Τέξας

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων οι παραγγελίες αυξήθηκαν για την Amazon που υλοποίησε το πλάνο παράδοσής τους μέσω drones σε Καλιφόρνια και Τέξας.

Gear DJI

DJI Mavic 3 Classic: Ένα φθηνότερο Mavic 3 χωρίς τον τηλεφακό

Το DJI Mavic 3 αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο και κόστιζε 2.100 € για το βασικό πακέτο. Αν και η τιμή έκτοτε έχει κατέβει λίγο, εξακολουθεί να είναι ακριβό για πολλούς.

Gear DJI

Τα MediaMarkt διακόπτουν την πώληση προϊόντων της DJI λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Η αλυσίδα ηλεκτρονικών καταστημάτων Media Markt/Saturn φαίνεται ότι σταμάτησε την πώληση προϊόντων της κινεζικής DJI σε Γερμανία και Ολλανδία, στην Ελλάδα πωλούνται ακόμα.

Gear Drones

Ανίχνευση αντικειμένων σε σχεδόν πραγματικό χρόνο απο drones

Με την τεχνολογία του Verizon 5G Edge και της AWS Wavelength έγινε εφικτή η ανίχνευση αντικειμένων σχεδόν σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση drones.