Η MakakaOnTheRun θα παρουσιάσει προστασία RFID για smartphone και κλειδιών αυτοκινήτου [IFA 2020]

, Η MakakaOnTheRun θα παρουσιάσει προστασία RFID για smartphone και κλειδιών αυτοκινήτου [IFA 2020]

Μπορεί η IFA 2020 να απέχει μόλις λίγες ημέρες, όμως ήδη μας έρχονται τα πρώτα νέα από τις παρευρισκόμενες εταιρείες στην έκθεση και τα προϊόντα που θα φέρουν στην αγορά. Μία από αυτές είναι η γερμανική start-up MakakaOnTheRun, η οποία αναμένεται να παρουσιάσει νέες προτάσεις για την προστασία του smartphone σας αλλά και για προστασία των κλειδιών του αυτοκινήτου σας.

Η MakakaOnTheRun ήδη προσφέρει πρόσθετα αντικείμενα που μπορούν να αποτρέψουν παραβιάσεις δεδομένων, κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά αποκλεισμού RFID. Ένα από αυτά τα αντικείμενα είναι και το η κάρτα RFID blocker, η οποία προστατεύει τις κάρτες των χρηστών που χρησιμοποιούνται για πληρωμές μέσω ανέπαφων συναλλαγών. Επίσης, η εταιρεία κυκλοφορεί ήδη τριών ειδών πορτοφόλια.

Ο Sebastian Herz, ιδρυτής της MakakaOnTheRun, δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή την πολύ νέα ιδέα της IFA και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τα RFID Anti-Spy προϊόντα μας, τα οποία ταιριάζουν (σχεδόν) σε κάθε καταναλωτή.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured IFA 2020 TCL

Η TCL παρουσιάζει νέες προτάσεις σε tablet, smartwatch αλλά και TWS [IFA 2020]

Η IFA 2020 ξεκίνησε και επίσημα, με την TCL να ξεκινάει τις ανακοινώσεις με δύο νέες προτάσεις στην αγορά των Android tablets, με την τεχνολογία οθόνης NXTVISION.

Home Cinema IFA 2020 LG

LG CINEBEAM: Νέος βιντεοπροβολέας 4K UHD Laser στην έκθεση IFA 2020

Ο προβολέας CineBeam 4K UHD Laser της LG προσφέρει την απόλυτη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου, ανεξάρτητα από το πόσο φωτεινό ή σκοτεινό είναι το σκηνικό και θα παρουσιαστεί στην IFA 2020.

Business featured IFA 2020

IFA 2020: Το Techblog “Official Media Partner” της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Techblog είναι ο αποκλειστικός Official Media Partner από την Ελλάδα για την επερχόμενη έκθεση IFA 2020.

Business featured IFA IFA 2020

IFA 2020: Η μεγάλη έκθεση τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί για 800 τυχερούς, το Techblog θα είναι εκεί!

Κανονικά θα γίνει η IFA 2020 ωστόσο στον χώρο θα έχουν πρόσβαση μόνο 1.000 άτομα τα οποία θα λάβουν μία ειδική πρόσκληση από την διοργάνωση.