Η Sennheiser θέλει να φέρει τον ήχο 3D στα κινητά με Android

Sennheiser, Η Sennheiser θέλει να φέρει τον ήχο 3D στα κινητά με Android

H Sennheiser συνεργάζεται με την Samsung προκειμένου τα ακουστικά της με ήχο 3D να είναι συμβατά με την πλατφόρμα Android. Σημειωτέον ότι τα ακουστικά της με τεχνολογία ήχου 3D ήδη είναι συμβατά και δουλεύουν με τα iPhones.

Σύμφωνα με τον Andreas Sennheiser, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας οι βασικοί λόγοι αυτής της συνεργασίας είναι αφενός ότι το λειτουργικό Android είναι κυρίαρχο στα κινητά τηλέφωνα σήμερα, αφετέρου η συνεργασία με την Samsung θα προσδώσει αξιοπιστία στο εγχείρημα.

Η συνεργασία αυτή αναμένεται να επεκταθεί και σε παιχνίδια ή ταινίες με εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, ενώ ηχεία με τεχνολογία ήχου 3D αναμένονται για τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ αργότερα μέσα στη χρονιά.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Τι 3D ήχο και αηδίες ??? Ρε εταιρίες σοβαρευτείτε λίγο επιτέλους και εστιάστε σε κάτι καλύτερο !!!!!!! Bone Conduction σκεφτήκατε να βγάλετε ρε Sennheiser ????

Επίσης υπάρχουν τόσα music players εφαρμογές που μπορείς να βάλεις ότι ήχο 3D θες + να παραμετροποιείς !!!!

gtas

@KnightRider για να έχεις bone conduction πρέπει αναγκάστηκα να ακούς κ τους τριγύρω θόρυβους κάτι που είναι καλό για αθλητές,ποδηλάτες κτλ.. Αλλα για κάποιον που απλά θέλει να κόψει τον εξωτερικό θόρυβο κ να ακούσει την μουσική του δεν είναι λύση πχ αστικά, μετρό κτλ..

KnightRider

@gtas

Συμφωνώ αλλά μπορείς να βάλεις και ωτοασπίδες οπότε είναι σαν in-ear και δεν ακούς τίποτα γύρω σου αλλά αυτό καλύτερα είναι για το σπίτι γιατί το να μην ακούς όταν είσαι έξω είναι λίγο επικίνδυνο.

One

Καλα είναι δυνατον η Samsung να εξαγόρασε την AKG και τωρα να συνεργάζεται με την ανταγωνίστρια Sennheiser?
Και 3D souround ηχος υπαρχει ηδη στα Sony δεν ανακάλυψαν στην Sennheiser την Αμερική.

gtas

@KnightRider μου φαίνεται άδικος κόπος να κουβαλάω κ ωτοασπίδες αμα μπορείς ήδη να έχεις Noise Cancelling (που θα λειτουργεί και καλύτερα). Αν τις χάσω δλδ πάλι πρέπει να ακούω τους τριγύρω? Στο ποδήλατο (που κάνω αρκετό) ναι βολεύει το σύστημα στο Bone Conducting αλλά στον δρόμο (commuting) δεν βολεύει καθόλου.

@One παντού υπάρχει ο 3D Sound (πισι, τηλεοράεις, ταμπλετ της Λενοβο (Dolby atmos) κτλ) απλά η Sennheiser τώρα θα το βγάλει για να εκμεταλλευτεί το Android οικοσύστημα. Ηδη εχει η ιδια εταιρια εφαρμογές σε ακουστικά για πισι/ενισχυτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Sennheiser Star

Sennheiser Orpheus: Ακουστικά για ήχο 50.000 δολαρίων

Αν ασχολείστε με την μουσική, ίσως κάποια στιγμή στη ζωή σας να έχετε ακούσει το όνομα Sennheiser Orpheus. Το όνομα αυτό παραπέμπει σε κάποια ιδιαίτερα ακουστικά του Γερμανού κατασκευαστή, τα οποία δεν θα τα δεις σε καταστήματα καθώς κατασκευάστηκαν μόνο 300 κομμάτια και κόστιζαν υπερβολικά πολλά χρήματα.

Games Διαγωνισμοί τεχνολογίας Sennheiser

Τεράστιος Gaming διαγωνισμός! Κερδίστε τα ακουστικά Sennheiser PC-350SE

Είσαι PC gamer; Τότε χρειάζεσαι τα καλύτερα ακουστικά για να τη μάχη! Το Techblog σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου ένα μπόμπα ζευγάρι ακουστικών και να ξεχυθείς στο πόλεμο με τα καλύτερα όπλα! Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις τα Sennheiser PC-350SE με noise-cancelling, και αυτόματο mute του μικροφώνου κατά την ανύψωση του βραχίονα!

Smartphones Sennheiser

Sennheiser PC-350 SE, Headset για gamers με διπλό ακουστικό και μικρόφωνο

Το Sennheiser PC-350 SE είναι ένα σύστημα headset για PC gamers, με διπλό ακουστικό και μικρόφωνο και μοναδικό σύστημα αναδίπλωσης για εξοικονόμηση χώρου. Το headset διαθέτει κλειστού τύπου σχεδιασμό, γεγονός που επιτυγχάνει την ηχητική μόνωση, άνετη στέκα με επένδυση, αλλά και αυτόματο mute του μικροφώνου κατά την ανύψωση του βραχίονα.