IKEA PS, Χάρτινη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή! [+video]

Η IKEA που είναι γνωστή και στη χώρα μας για τα προσιτά – και χαμηλής ποιότητας επιτρέψτε μου να σχολιάσω – έπιπλα εισβάλει στην αγορά των consumer electronics με ακόμα μια συσκευή! Μετά το έπιπλο-τηλεόραση Uppleva δημιουργεί τη χάρτινη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή IKEA PS. Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της όπως το ζουμ και τον σταθεροποιητή εικόνας! Μην το γελάτε, θα κυκλοφορήσει!

, IKEA PS, Χάρτινη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή! [+video]

, IKEA PS, Χάρτινη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή! [+video]

, IKEA PS, Χάρτινη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή! [+video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Τσ.

Tώρα γελάς ή κλαις..? btw, epic fail. . .

Πανος

+1 Γιωργος Τσ. Παντως φενεται να εχει πλακα 🙂

IΩΑΝΝΗΣ

Χαμηλης ποιοτητας μπορει να ειναι αλλα ολα σχεδον τα σπιτια εχουν εστω και κατι ικεα…λεει πολλα αυτο!

cr4

δε νομιζω οτι ειναι επιπλα χαμηλης ποιοτητας κανεις λαθος σ´αυτο

SammyJim

….γελειο…οπως και το ολο IKEA consept…χαρτοπολτος και πριονιδι….ααα και λακες που χαραζουν σαν βουτηρο…τα υφασματα και πολυ συγκεκριμενα αξεσουαρ κααααατι λενε..η επεξεργασια σε Mac τους μαρανε…!με 70-90 ευρα οι Sony-Olympus-Canon αυτο δεν ειναι ουτε για προσφυγες….τα trends μας φαγανε και χασαμε την ουσια…!

Konstantinos

Θα πω κάτι που ίσως ξενίσει ορισμένους.. Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο θα την αγόραζα είναι γιατί δεν έχει LCD. και θα έδινα και όσο όσο. Ένας από τους λόγους που έχω σιχαθεί τις φωτογραφίες της παρέας είναι ότι για να βγάλουμε μια πρέπει να συμφωνήσουν όλοι δηλαδή μετά την πέμπτη λήψη κατά μέσο όρο.. Η στιγμή έχει χαθεί , ο αυθορμητισμός όπως και η πλάκα.

Θυμάμαι φωτογραφίες της μαμάς μου, οι οποίες πέρα από την άπιαστη ποιότητα εκτύπωσης ήταν και ανεκτίμητες. Για να μη σχολιάσω το πόσο ενοχλητικό είναι να είσαι έξω να διασκεδάζεις και η δίπλα παρέα να έχει στήσει photo shoot κανονικά στο club ή στο καφέ.

Υγ. Αν ξέρει κανείς κανένα μοντέλο που σου δίνει την ευκολία του digital αλλά χωρίς να χάνεται η μαγεία του να περιμένεις πως και πως να τις μεταφέρεις να μου πει!

Απόστολος Ν.

Ααα μου αρέσει αυτή η θρασείς μεταβολή της ΙΚΕΑ! Από την μία μας δίνει ένα έπιπλο με τα πάντα, και τώρα έφτιαξε μια Φωτογραφική μηχανή με τίποτα που όμως λειτουργεί!

Γιώργος.Ντ

μονο σε μενα αρεσε; αν και επειδη το εψαξα λιγο απλα θα διατεθουν καποια κομματια σε καποια συγκεκριμενα καταστηματα ΙΚΕΑ ως βραβειο(;) σε καποιους πελατες για τη συμμετοχη στη καμπανια που διοργανωνει τωρα με καινουρια επιπλα..

GiannisMix

@Konstantinos
Πολυ σωστος!!!! Ανεκτιμητες οι αυθορμητες φωτογραφιες με τον κολλητο να σου κανει “κερατακια” και παρα πολλα αλλα γενικοτερα!! Τωρα πλεον το βλεπεις σπαζεσαι διαγραφεις βγαζεις νεα φωτο…

VaGG

Να του πούνε να λούζετε πρώτα, πριν κάνει παρουσίαση…..

Tony Cool

Θα συμφωνησω οτι τα ΙΚΕΑ δεν διεκδικουν δαφνες ποιοτητας,ομως σε πολλα προιοντα εχουν λυσεις που για να αγορασεις ποιοτικοτερες σε αλλα καταστηματα πρεπει να δωσεις τουλαχιστον τα τριπλασια.
@ Konstantinos φιλε μου παρε οποια ψηφιακη γουσταρεις και απλα απενεργοποιησε την οθονη,τοσο απλο!

George

Κρίμα μόνο που ανακοινώθηκε την 1η Απριλίου. Εκείνη την ημέρα όλοι γελούσαμε με τα πρωταπριλιάτικα βιντεάκια της Google, και κανείς δεν ασχολήθηκε με τις σοβαρές ανακοινώσεις της ΙΚΕΑ.

Konstantinos

Google Holga D. Concept camera… Θα έδινα λινκ αλλά μάλλον είμαι σε μπλάκ λιστ και γίνεται Censored

Kostas

Διαφωνώ πάντως με το “χαμηλής ποιότητας”. Δεν είναι πολυτελή αλλά από ποιότητα υπερτερούν σε σχέση με πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games IKEA

ΙΚΕΑ: Νέα σειρά gaming προϊόντων σε συνεργασία με την ROG (Republic of Gamers)

H ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα συλλογή gaming προϊόντων για το σπίτι που είναι σχεδιασμένα να κάνουν την gaming εμπειρία καλύτερη, συστήνοντας το gaming στο σπίτι με νέους τρόπους.

Gear IKEA

Ikea Tradfi: Η smart λάμπα μπορεί να τρέξει… Doom

Τρελαμένοι gamers κατάφεραν να βάλουν την έξυπνη λάμπα Tradfi του Ikea να τρέχει Doom, με μερικές προσαρμογές.

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Games IKEA Microsoft PlayStation 5

IKEA: Βοηθά στην τοποθέτηση των PlayStation 5 και Xbox Series X με ομοιώματα

Η IKEA, θέλωντας να βοηθήσει τους πελάτες της στην οργάνωση του σπιτιού, δημιούργησε ομοιώματα των PlayStation 5 και Xbox Series X.