Insta360 ONE RS: Νέα action cam με εναλλάξιμους φακούς

Insta360 ONE RS, Insta360 ONE RS: Νέα action cam με εναλλάξιμους φακούς

Η Insta360 ONE RS συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας στις action κάμερες με καινοτόμο modular σχεδιασμό, φέρνοντας βελτιωμένες επιδόσεις και λειτουργίες. Χρησιμοποιώντας ένα modular σχεδιασμό τριών μερών – μία μπαταρία, έναν επεξεργαστή και τρεις φακούς γρήγορης εναλλαγής – η ONE RS μετατρέπεται αβίαστα από μια παραδοσιακή κάμερα δράσης σε μια κάμερα 360.

Insta360 ONE RS, Insta360 ONE RS: Νέα action cam με εναλλάξιμους φακούς

Ένας νέος φακός 4K Boost υψηλής απόδοσης με αισθητήρα εικόνας 1/2″, ανάλυσης 48 megapixel, καταγράφει ευρυγώνια βίντεο και φωτογραφίες, ενώ ένας ισχυρό Core προσφέρει καλύτερη από ποτέ σταθεροποίηση στην κάμερα, πιο ευκρινή ήχο και πολλά άλλα.

Ως αρθρωτό σύστημα κάμερας, ο νέος φακός και το Core είναι συμβατά και με την προηγούμενη γενιά ONE R, επιτρέποντας στους δημιουργούς να αναβαθμίσουν την κάμερά τους με τον δικό τους ρυθμό. Ο φακός 5.7K 360 που έχει ήδη κυκλοφορήσει ξεκλειδώνει ατελείωτες δημιουργικές δυνατότητες με το εφέ Invisible Selfie Stick και το reframing 360°.

Ο νέος φακός 4K Boost είναι η ιδανική επιλογή για αθλητές, λάτρεις της περιπέτειας και δημιουργούς για να τραβήξουν ζωντανές και λεπτομερείς λήψεις δράσης. Με έναν αναβαθμισμένο αισθητήρα εικόνας 1/2″ 48MP, ο νέος φακός 4K Boost Lens τραβάει ευκρινή βίντεο 4K 60fps και φωτογραφίες 48MP.

Το Active HDR διατηρεί το βίντεό σας σταθεροποιημένο καθώς κινείστε, ελαχιστοποιώντας το ghosting και αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες στα highlights και τις σκιές που χάνουν άλλες κάμερες δράσης. Η δεύτερη λειτουργία είναι η λειτουργία ευρείας οθόνης 6K. Εκμεταλλευόμενη πλήρως τον αισθητήρα 48MP, αυτή η λειτουργία παράγει πλάνα εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης 6K με κλασική αναλογία 2,35:1 για κινηματογραφική εμφάνιση.

Με στιβαρό σχεδιασμό και αδιαβροχοποίηση IPX8 έως 5 μέτρα, η ONE RS είναι κατασκευασμένη για να πηγαίνει όπου κι αν πάτε. Ακόμη και στο αποκορύφωμα της δράσης, οι υποδοχές διασφαλίζουν μια αξιόπιστη σύνδεση μεταξύ των mods, ενώ μια σειρά από αναβαθμίσεις υλικού κάνουν τη λειτουργία της κάμερας απρόσκοπτη.

Η Insta360 ONE RS είναι διαθέσιμη στην τιμή των 570 ευρώ, στην έκδοση Twin Edition (περιλαμβάνει 1x 4K Boost Lens, 1x 360 Lens, 1x ONE RS Core, 1x ONE RS Battery Base, 1x Lens Cap for 360 Lens και 1x ONE RS Mounting Bracket.). Η εταιρεία προσφέρει και το Insta360 Care στην τιμή των 53 ευρώ, για επισκευή της κάμερας, με κάλυψη και του κόστους αποστολής στο service και πίσω.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.