iOS 16.2: Tι πρέπει να κάνετε εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το HomeKit

ios 16.2 homekit, iOS 16.2: Tι πρέπει να κάνετε εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το HomeKit

Η Apple δημοσίευσε ένα έγγραφο υποστήριξης σχεδιασμένο για να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με το HomeKit, περιγράφοντας τι πρέπει να κάνετε εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα σπίτι ή να αποδεχτείτε μια πρόσκληση στην εφαρμογή Home.

Η Apple λέει ότι σε iPhone ή iPad που εκτελούν iOS 16.2 ή iPadOS 16.2, οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν την επιλογή Κατάργηση σπιτιού σε όλες τις καταχωρημένες κατοικίες που δεν έχουν αξεσουάρ. Εάν ο προσκεκλημένος χρήστης έχει σπίτι με αξεσουάρ, θα πρέπει να επικοινωνήσoυν με την υποστήριξη της Apple για βοήθεια.

Εάν υπάρχει ένα σπίτι χωρίς αξεσουάρ στη λίστα, αφού αφαιρεθεί από την εφαρμογή Home, οι συσκευές του προσκεκλημένου χρήστη και του ιδιοκτήτη του σπιτιού πρέπει να επανεκκινηθούν, όπως και όλες οι συσκευές Apple TV και HomePod στο σπίτι.

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θα πρέπει να ελέγξει και να αφαιρέσει τυχόν εκκρεμείς προσκλήσεις προς τον προσκεκλημένο χρήστη και, στη συνέχεια, να τον προσκαλέσει ξανά ώστε να έχει πρόσβαση στον έλεγχο του σπιτιού. Ένας προσκεκλημένος χρήστης πρέπει να αποδεχτεί μια πρόσκληση για πρόσβαση σε ένα σπίτι εντός τριών ωρών, καθώς στη συνέχει λήγει.

Οι οδηγίες της Apple έρχονται αμέσως μετά την απόσυρση της νέας αρχιτεκτονικής Home που εισήχθη στο iOS 16.2. Προς το παρόν, η Apple δεν επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αναβάθμιση στην αρχιτεκτονική, πιθανότατα λόγω των πολλών σφαλμάτων που έχουν αναφερθεί σχετικά από τους χρήστες.

Τα ζητήματα αυτά αφορούν συσκευές HomeKit που έχουν κολλήσει σε κατάσταση “ενημέρωσης” ή “διαμόρφωσης”, συσκευές που λείπουν, μη λειτουργία του HomeKit Secure Videο και προσκλήσεις για κοινή χρήση του Home με άλλους χρήστες που αποτυγχάνουν, όπως αναφέρεται στο έγγραφο υποστήριξης.

Σε ένα άλλο έγγραφο υποστήριξης, η Apple λέει ότι η νέα αρχιτεκτονική Home θα επανεισαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία και ότι έχει αφαιρεθεί προσωρινά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.