iPad 12.9 και MacBook Pro 16: Θα κυκλοφορήσουν το 2020 με οθόνη mini LED

iPad 12.9, iPad 12.9 και MacBook Pro 16: Θα κυκλοφορήσουν το 2020 με οθόνη mini LED

Σύμφωνα με τον αναλυτή των Apple προϊόντων, Ming-Chi Kuo, η εταιρεία με έδρα το Cupertino ετοιμάζει τέσσερα με έξι νέα προϊόντα τα οποία θα διαθέτουν οθόνες mini LED και θα κυκλοφορήσουν μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια. Μεταξύ των προϊόντων θα είναι ένα καινούργιο iPad 12.9 και ένα νέο MacBook Pro 16.

Όλα όσα μάθαμε για τα επερχόμενα mini LED προϊόντα

Με βάση μία έρευνα της TF International Securities, ο Kuo δήλωσε ότι οι οθόνες mini LED που θα διαθέτουν τα iPad 12.9 και MacBook Pro 16 θα βελτιώσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και την εμπειρία ψυχαγωγίες των χρηστών.

Ο αναλυτής, τόνισε ότι οι σημαντικότεροι εμπλεκόμενοι στην παραγωγή αυτών των προϊόντων θα είναι η LG Display και η GIS. Επιπλέον, ανέφερε ότι η παραγωγή τους θα ξεκινήσει το 2020.

Παλαιότερα, ο Kuo είχε πει ότι οι οθόνες mini LED θα επιτρέψουν τη δημιουργία λεπτότερων και ελαφρύτερων προϊόντων, προσφέροντας ταυτόχρονα πολλά από τα οφέλη των οθονών OLED που χρησιμοποιούνται στα τελευταία iPhone.

Επιπλέον, ο αναλυτής είχε αναφέρει ότι τα μελλοντικά iPad και MacBook θα έχουν περίπου 10.000 LED, σε σύγκριση με τα 576 της Pro Display XDR της Apple. Συμπλήρωσε ότι κάθε LED θα έχει μέγεθος μικρότερο από 200 microns.

Τέλος, σύμφωνα με όσα λέγονται, το iPad 12.9 θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020, ενώ το ανανεωμένο MacBook Pro 16 θα βγει στην αγορά το φθινόπωρο του ίδιου έτους.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.