iPad 5G: Έρχονται μέσα στο 2020 μαζί με τα iPhone 5G

iPad 5G, iPad 5G: Έρχονται μέσα στο 2020 μαζί με τα iPhone 5G

Η Apple έχει μείνει αρκετά πίσω όσον αφορά τη 5G εποχή, αλλά σύμφωνα με τους αναλυτές ετοιμάζεται να κάνει δυναμική είσοδο στις αγορές των 5G συσκευών. Πέρα από τα iPhone 2020 που αναμένεται να είναι όλα 5G, η εταιρεία φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει και τα πρώτα iPad 5G.

Θα κυκλοφορήσει όντως 5G tablet;

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Apple ετοιμάζει iPad 5G τα οποία θα κυκλοφορήσουν μαζί με τα iPhone 12, το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν τα νέα iPad θα υποστηρίζουν τόσο sub-6GHz όσο και mmWave, όπως τα επόμενα flagships smartphones της εταιρείας.

Παλαιότερες αναφορές, θέλουν την Apple να έχει βρει νέο προμηθευτή για τα εξαρτήματα του iPad 5G. Επιπλέον, η Ταϊβανέζικη εταιρεία ASE Semiconductor αποτελεί πλέον μέρος της αλυσίδας εφοδιασμού του αμερικανικού κολοσσού.

Με βάση τα λεγόμενα εσωτερικών πηγών, οι ASE θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Flip Chip Antenna Package (FC-AiP), για να βοηθήσει την Apple να προσφέρει υποστήριξη mmWave τόσο στα iPhone 5G όσο και στα iPad 5G.

Πέρα από τα παραπάνω, η τελευταία αναφορά σημειώνει ότι η Apple θα ανανεώσει τα iPad Pro με νεότερα μοντέλα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020. Ενώ τα 5G μοντέλα θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Όπως και να έχει, όλα τα παραπάνω βασίζονται σε γενικές αναφορές. Οπότε, καλό θα ήταν να μην λάβουμε ως δεδομένο ότι η Apple θα βγάλει στην αγορά iPad 5G.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stavros

Άλλη μία επιτυχία της Apple , πάμε γερά για τα καινούργια μοντέλα!!!!! Θα τα τιμήσω!!!!!

Tasos

Και εγώ πιστεύω ότι το iPad αυτή την στιγμή σαν tablet είναι στα καλύτερα του! Πιστεύω ότι πλέον με της δυνατότητες που έχει το iPadOS θα ζήσεις την καλύτερη εμπειρία που μπορείς να βρεις σε ένα tablet είτε είσαι fun του Android είτε του iOS.

jack

Πολυ καλο το ipad 7th gen,το αγορασα προσφατα…Αλλα απογοητευτηκα απο την αναλυση της οθονης,εχοντας συνηθισει σε κινητο Samsung(καμια σχεση πραγνατικα η amoled).Θυμαμαι το πρωτο ipad το 2009 ειχε φοβερη οθονη retina…μετα 10 χρονια τι στο καλο εριξαν την αναλυση?

Anonymous

2010 κυκλοφόρησε το πρώτο iPad

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.