iPad 8ης γενιάς: Επίσημα με A12 Bionic και τιμή 329 δολάρια

, iPad 8ης γενιάς: Επίσημα με A12 Bionic και τιμή 329 δολάρια

Η Apple ανανέωσε τη σειρά iPad με το νεότερο iPad όγδοης γενιάς, το οποίο έρχεται με τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά με πιο δυνατό επεξεργαστή. Το νέο iPad έρχεται με SoC A12 Bionic, προσφέροντας ακόμα καλύτερες επιδόσεις, χάρη στον εξαπύρηνο επεξεργαστή του και την τετραπύρηνη GPU του.

Στο σχεδιαστικό κομμάτι, το iPad όγδοης γενιάς είναι ακριβώς το ίδιο με τον προκάτοχο του. Η Retina οθόνη των 10,2 ιντσών ανάλυσης 2.160×1.620 έχει τα ίδια bezel περιμετρικά, διατηρώντας έτσι το Touch ID πλήκτρο στο κάτω μέρος της οθόνης. Προς το παρόν η Apple δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις κάμερες της συσκευής, αν και υποθέτουμε ότι είναι οι ίδιες. Η υποστήριξη του Apple Pencil συνεχίζει, όπως επίσης και η υποστήριξη της θήκης-πληκτρολογίου της εταιρείας.

Το νέο iPad όγδοης γενιάς θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, ασημένιο, space gray και χρυσό χρώμα από τις 18 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του θα ξεκινάει από 329 δολάρια για το Wi-Fi μοντέλο των 32GB, ενώ θα φτάσει τα 459 δολάρια για το μοντέλο των 128GB. Αν θέλει κάποιος την Wi-Fi + LTE έκδοση, θα πρέπει να δώσει 459 ή 559 δολάρια για την έκδοση των 32GB ή 128GB αντίστοιχα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.