iPad 8ης γενιάς: Επίσημα με A12 Bionic και τιμή 329 δολάρια

, iPad 8ης γενιάς: Επίσημα με A12 Bionic και τιμή 329 δολάρια

Η Apple ανανέωσε τη σειρά iPad με το νεότερο iPad όγδοης γενιάς, το οποίο έρχεται με τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά με πιο δυνατό επεξεργαστή. Το νέο iPad έρχεται με SoC A12 Bionic, προσφέροντας ακόμα καλύτερες επιδόσεις, χάρη στον εξαπύρηνο επεξεργαστή του και την τετραπύρηνη GPU του.

Στο σχεδιαστικό κομμάτι, το iPad όγδοης γενιάς είναι ακριβώς το ίδιο με τον προκάτοχο του. Η Retina οθόνη των 10,2 ιντσών ανάλυσης 2.160×1.620 έχει τα ίδια bezel περιμετρικά, διατηρώντας έτσι το Touch ID πλήκτρο στο κάτω μέρος της οθόνης. Προς το παρόν η Apple δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις κάμερες της συσκευής, αν και υποθέτουμε ότι είναι οι ίδιες. Η υποστήριξη του Apple Pencil συνεχίζει, όπως επίσης και η υποστήριξη της θήκης-πληκτρολογίου της εταιρείας.

Το νέο iPad όγδοης γενιάς θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, ασημένιο, space gray και χρυσό χρώμα από τις 18 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του θα ξεκινάει από 329 δολάρια για το Wi-Fi μοντέλο των 32GB, ενώ θα φτάσει τα 459 δολάρια για το μοντέλο των 128GB. Αν θέλει κάποιος την Wi-Fi + LTE έκδοση, θα πρέπει να δώσει 459 ή 559 δολάρια για την έκδοση των 32GB ή 128GB αντίστοιχα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.