iPad Air: Παράπονα για κακή ποιότητα κατασκευής

iPad Air, iPad Air: Παράπονα για κακή ποιότητα κατασκευής

iPad Air, iPad Air: Παράπονα για κακή ποιότητα κατασκευής

Αρκετοί κάτοχοι του τελευταίου μοντέλου του iPad Air έχουν εκφράσει τα παράπονά τους για κακή ποιότητα κατασκευής στο πίσω μέρος. Οι αναφορές κάνουν λόγο για ήχους και τριξίματα στην πίσω επιφάνεια που δείχνουν κακή ποιότητα συναρμογής.

Το πίσω μέρος του iPad Air τελευταίας γενιάς είναι μία λεπτή επιφάνεια, για την οποία αρκετοί πρώιμοι κάτοχοι της συσκευής έχουν παραπονεθεί ότι δημιουργεί τριξίματα και δείχνει πως δεν υπάρχει απόλυτα καλή συναρμογή των υλικών. Στο Internet έχουν εμφανιστεί και κάποια videos που δείχνουν τα τριξίματα στο πλαίσιο από κάποιους χρήστες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η 5η γενιά του iPad Air παρουσιάστηκε πρόσφατα, επομένως δημιουργεί προβληματισμό το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν από τόσο νωρίς κάποια ζητήματα ποιότητας. Οι περισσότεροι ειδικοί εκτιμούν ότι τα προβλήματα έχουν προκύψει από την προσπάθεια της Apple να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το πάχος του iPad Air 5.

H Apple δεν έχει δώσει επισήμως κάποια απάντηση για το φαινόμενοι αυτό.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Ωχοουυ. Με κουράζετε παιδιά με τους 2πλούς πράκτορες, τα ύπουλα φίδια ,ΔΗΘΕΝ πελάτες μας που πάνε κ μας λασπολογούν στα fora. Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα πιστοί μου, να απομονωθούν!
Δεν δύναται πελάτης μας -πιστός ακόλουθος να ξεστομίσει παράπονο, κακιά κουβέντα για το προϊόν μας
Στην καλύτερη για αυτόν περίπτωση, να ζήτησει συγνώμη για την ατσουμπαλωσύνη κ της λάθος χρήση των υπερόπλων μας που ανοίγουν το imessage με zircon speed !!
Επίσης να συλληφθούν κ να απολογηθούν γιατί το air κ οχι το pro tubo boost ! Τσίπηδες !
Δευτεριάτικα αγανάκτησα! Ευτυχώς έρχονται τα πορσε ντιζαιν mak books me αεροτομη και αεροψυξη gt V10 κ όλα θα πληρώνονται όπως πρέπει!! ΠΙΣΤΟΙ ΜΟΥ , θέλω τατου δαγκωμένο μήλο στην μια πλέυρα του λαιμού, και άλογο στουτγκαρδης απ την άλλη!! Η Δ Ο Ν Η !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad Air

Νέα iPad: Μάλλον έρχονται τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου

Η Apple πιθανότατα θα κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στην αγορά κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου.

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Gear Apple iPad iPad Air

Νέα iPad: Οι αποστολές θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο

Τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.