iPad full video review (ελληνικό)

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το iPad. Λίγες ημέρες μετά το πρώτο hands-on video που τραβήξαμε κρυφά μέσα στο κατάστημα Πλαίσιο Αλίμου, ήρθε η ώρα για μια πιο λεπτομερή βίντεο-παρουσίαση. Ο ΚώσταςQ είναι από εχθές το απόγευμα ένας ευτυχής κάτοχος iPad και μας ξεναγεί στις λειτουργίες και τις δυνατότητες του νέου του gadget εκφράζοντας τις απόψεις του. Δείτε το βίντεο.

, iPad full video review (ελληνικό)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsos

apla sigxaritiria….

Ghannid

τελειο το ipad!!!!!!!!! gongrats που το φερατε !!!!!

Staf

Εισαι γιγαντας!

kostas

εγω το προπαρηγγειλα απο dgstores.gr https://www.dgstores.gr/ipad.html
Κωστα τσεκαρε λιγο το λινκ….ειναι απο το σαιτ που το παρηγγειλα….ειναι ελληνικο καταστημα και η τιμη του ειναι 450 €!!!!!!!!!!!!!πολυ καλη δεν ειναι η τιμη???θα ερθει τελη μαιου μου ειπαν και θα κοστιζει 450…τι λετε???

giannis

Εγώ πάντως απο το λίγο που το πασπάτεψα στα multirama δεν με ικανοποιήσε καθόλου.Δεν μου άφησε καθόλου καλή αίσθηση και έμεινα να το κρατάω και να σκέφτομαι τί θα έκανα με αυτό-εννοώ που θα το είχα(σπίτι,δρόμο,δουλειά,σχολή) και τί θα έκανα μ’αυτό.Δεν ξέρω αλλά δεν με ικανοποιήσε ούτε εμένα ούτε την κοπέλα μου που έχει και iphone και δεν το αλλάζει και με τίποτα(για να μην πείτε εμένα κολλημένο μυαλό)
Απο κεί και πέρα φυσικά απόψεις είναι και ο καθένας έχει τη δικιά του,και εφόσον κανείς δεν μου ζητάει λεφτά για να το πάρει μεγιά του με χαρά του.Και φυσικά καλή χρήση σε όσους το απέκτησαν ήδη
Κώστα λές αν σε πάρουν χαμπάρι να σε μπαγλαρώσουν;
Απο περιέργεια τελείως άκυρο απλά επειδή μου ήρθε.Στη φυλακή 1 μήνα με υπολογιστή και ίντερνετ ή εξω τελείως ελεύθερος και 1 μήνα χωρίς υπολογιστή;Ακυρο αλλά επειδή μου ήρθε και θυμάμαι βιντεάκι που έλεγες ότι έβγαλες netbook σε γάμο που είχες πάει

$#$##&*>:>>

Can’t do shit………

stavros

δεν εχω λογια.
απλα ΤΕΛΕΙΟ

Ghanis

@kostas αν σου ερθει πες επειδη το σκεφτομαι σοβαρα

kostas

@Ghanis σε μενα παει αυτο η στον αλλο κωστα?:S

sakis34

Εγω μια απορια εχω μονο…το πηρες απο την apple ?πληρωσες τελωνειο τι εγινε γιατι θελω να το παραγγειλω…

Ghanis

@kostas σε εσενα το λεω

kostas

αααα…εγω θα το εχω 17 ιουνιου μαλλον…αλλα το καταστημα το φερνει τελη μαιου πατα στο link που εχω βαλει ….μπορεις να παραγγειλεις το δικο σου χωρις καμμια δεσμευση!!οταν ερθει (μαιο)διαλεγεις αν τελικα θελεις να το παρεις η οχι…

kostas

655 euro??????????????????????????????????????ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ!!!ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ 450 ΕΥΡΩ!!

george

Kαλα κωστα κατσε πρωτα να ερθει και να εχει οσο σου ειπανε και μετα βλεπεις…….

cVlachakis εσυ τι λες να το παρουμε απο εκει που το πηρε ο φιλος σου?απο οτι ειδα εχει και καταστημα στην αθηνα οποτε μπορουμε να παμε και απο κει να το παρουμε.Αξιζει η να περιμενουμε να ερθει νομιμα ελλαδα?

george

ισως να περιμενουμε μεχρι 10 Μαιου που θα ανακοινωθουν οι ευρωπαικεσ τιμες μπας και στρωσουν λιγο τα πραγματα?

sakis34

egw exw filo sthn ameriki alla den xerw ti paizei me telwneia kai ta upoloipa…kai poso asfali einai h metafora….kai ama tha ftasei…

sakis34

Και να πληρωσω κατι παραπανω δεν με απασχολει πολυ….αλλα το θεμα ειναι να φτασει και να μην τυχαια εξαφανιστει…
Ασχετο ειδα οτι εβαλες την νεα εκδοση στο 3gs σου..ειναι πληρως λειτουργικη η εχουμε τιποτα προβληματακια?

sakis34

Σκεφτομουν να βαλω την δοκιμαστικη στο 3g να δω τι ακριβως γινεται..αλλα δεν υποστηριζει multitasking..Τα βασικοτερα αυτα ειναι πιστευω στην αλλαγη…ειδα και το ipad απο κοντα τελειο στην αναπαραγωγη video αλλα δεν μπορεσα να το δοκιμασω στο σερφαρισμα και youtube γιατι οι “εξυπνοι” στο Πλαισιο της Λαρισας δεν το ειχαν συνδεδεμενο στο internet ασε που η οθονη του ειχε γινει χαλια…

kostas

…………….ε παντως δεν νομιζω να πει και 650 ευρω μεχρι τοτε…………………………….η 500 το πολυ 550…γιατι λενε οτι θα ειναι σε εκπληκτικη τιμη….650 δεν ειναι εκπληκτικη τιμη…!!

Ghanis

@cVlachakis apo pia etairia metataforwn

Staf

Παντως πολυ βλακεια τα λιγα GB μνημη..
Και δεν εχει και USB για κανεναν εξωτερικο σκληρο…Κριμα

george

pare ta 64 gb

george

to thema einai mipws na perimenoume na doume kai to hp slate to opoio exei polla kaloudia epanw tou?

kostas

@george κοιτα….βασικα το hp slate τι παραπανω κανει?εγω ειδα μονο οτι εχει flash και καμερα…τα οποια δεν με ενδιαφερουν….και δεν νομιζω οτι θα ειναι σαν το ipad…που ειναι τοσο γρηγορο….αλλα δεν ξερω….

george

Κωστα έχει 2 κάμερες έχει flash , USB το μικρότερο μοντέλο είναι 32 gb θύρα για κάρτες μνήμης αλλά βέβαια αποκλειτε να έχει την οθόνη και το user interface του ipad

kostas

ε και εγω αυτο λεω…την ποιοτητα appla νομιζω δεν την εχει κανενα…

ghannis

Η ποιότητα apple δεν αωτιγραφεται,εχω 5ipod ,2itouch ,2iphone, 1imac, 1macbook ειναι ολα τελεια και με το που ανοιγεισ το κουτι καταλαβαινεισ τι θα πει ποιουητα apple!!

giannis

@ghannis βλέπω είσαι το ιδανικό άτομο για αντικειμενικές απαντήσεις…

kostas

@ghannis …………………..:O :O
δεν δινεις και σε μενα κανενα iphone…χεχε 😉

kostas

A!!!ΘΥΜΉΘΗΚΑ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ!!(LOL) ΚΩΣΤΑ ακουσα οτι υπαρχει καποιο θεμα με τη φόρτιση…οτι καποιες θυρες usb δεν μπορουν να το φορτίσουν παρα μονο οταν ειναι σε sleep mode…τελικα φορτίζει???

Δημοσθενης

τελειο το ipad και για πληκτρολογιο ελληνικο πρεπει να βγει καινουργια version για update

johnny

tora to ipad sto getitnow.gr 16gb me 499 euro!!!

konstantinos petrogiannis

paidia..to vlepw telio o ipad alla einai alithia oti dn mporeis na anoikseis dio selides sto web..i kai opodhpote allou,na beis se oles tis selides sto web alla oute kai na deis video me flash periexomeno..???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.