iPad Pro 2020: Renders παρουσιάζουν τριπλή κάμερα

, iPad Pro 2020: Renders παρουσιάζουν τριπλή κάμερα

Τα πρώτα renders για τα iPad Pro που θα κυκλοφορήσει η Apple μέσα στο 2020 κυκλοφόρησε ο γνωστός leakster, OnLeaks σε συνεργασία με το iGeekbsBlog. Τα renders αναφέρονται σε δύο συνολικά iPad Pro τα οποία μάλλον θα έχουν οθόνη 11 και 12.9 ιντσών αντίστοιχα, ενώ η κυκλοφορία τους αναμένεται μέσα στον Μάρτιο του 2020.

Παρόλο που υπάρχει μία σχετικά μικρή διαφορά στο μέγεθος των iPad, ο σχεδιασμός τους παραμένει ο ίδιος αφού και στις δύο περιπτώσεις βλέπουμε λεπτά bezel σε όλες τις άκρες ενώ στην πλάτη του iPad αντί για μονή κάμερα όπως έγινε φέτος, η Apple θα τοποθετήσει τρεις. Επιπλέον, τα renders παρουσιάζουν και το τετράγωνο πλαίσιο της κάμερας το οποίο παρουσίασε ο Αμερικανικός κολοσσός με την έλευση των τριών iPhone 11.

Ο OnLeaks υποστηρίζει ότι το iPad Pro 11 θα έχει διαστάσεις 248 x 178.6 x 5.9 mm όπως ακριβώς συμβαίνει και με το τρέχον μοντέλο.

Για τα νέα iPad δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία και δεν γνωρίζουμε τι νέο θα μπορούσε να φέρει η Apple σε αυτόν τον χώρο. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί και καλό θα ήταν να μην βασιστούμε πλήρως σε αυτές τις πληροφορίες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dim

αμα ισχυει αυτο,χανουν το νοημα των tablet…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.