iPad Pro 2024: Samsung και LG ετοιμάζονται να παράγουν «υβριδικά» πάνελ OLED

ipad pro 2024, iPad Pro 2024: Samsung και LG ετοιμάζονται να παράγουν «υβριδικά» πάνελ OLED

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά του ET News, η Samsung Display, ο κύριος προμηθευτής πάνελ της Apple, και η LG Display ετοιμάζονται ήδη για τη μαζική παραγωγή του iPad Pro 2024.

Η πηγή αναφέρει πως το επόμενο iPad Pro θα διαθέτει ένα «υβριδικό» πάνελ OLED, μια παραλλαγή της γνωστής τεχνολογίας, περισσότερο ανθεκτική στο τσαλάκωμα. Αυτό είναι ένα φαινόμενο παραμόρφωσης που μπορεί να συμβεί σε μεγαλύτερα πάνελ OLED. Πληροφορίες θέλουν αυτό το ενδεχόμενο να ήταν μια μεγάλη ανησυχία για την Apple και ένας από τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να χρησιμοποιήσει mini-LED για το iPad Pro στο παρελθόν.

Τα «υβριδικά» OLED iPad θα είναι επίσης ελαφρώς μεγαλύτερα, με τη μικρότερη παραλλαγή των 11″ να ανεβαίνει στα 11,1″ και το μοντέλο των 12,9″ στα 13″.

Ακόμα, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο Power On του αναλυτή οθονών Mark Gurman, μπορούμε να περιμένουμε ότι το iPad Pro 2024 θα αλλάξει κάπως σχεδιαστικά, εισάγοντας πιο λεπτά πλαίσια και, ενδεχομένως, ένα μεγαλύτερο λογότυπο της Apple για πιο εύκολη συνδεσιμότητα MagSafe.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.