iPad Pro: Έρχεται το Μάρτιο με οθόνη Mini-LED και αυξημένο πάχος;

iPad Pro, iPad Pro: Έρχεται το Μάρτιο με οθόνη Mini-LED και αυξημένο πάχος;

Φαίνεται πως η Apple θα κάνει μία μικρή θυσία στο πάχος του επερχόμενου iPad Pro για να μπορέσει να τοποθετήσει οθόνη τεχνολογίας Mini-LED. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την ιαπωνική ιστοσελίδα MacOtakara, το νέο iPad Pro θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο, χωρίς να μας δίνει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πηγή, το νέο iPad Pro θα έχει την ίδια οθόνη των 12.9 ιντσών που είδαμε και στο προηγούμενο μοντέλο, όμως θα αξιοποιεί την τεχνολογία Mini-LED για ακόμα καλύτερο local dimming. Επιπλέον, το νέο μοντέλο θα έχει το ίδιο σύστημα κάμερας που είδαμε το 2020, όμως αυτή τη φορά οι αισθητήρες θα εξέχουν λιγότερο, καθώς το πάχος της συσκευής θα αυξηθεί για να προστεθεί η οθόνη νέας τεχνολογίας.

Πέραν του πάχους, αναμένεται μία ακόμα σχεδιαστική αλλαγή, καθώς τα ηχεία θα τοποθετηθούν σε διαφορετικό σημείο, ενώ οι τρύπες τους θα είναι μειωμένες κατά 2/3. Επιπλέον, περιμένουμε και ένα νέας γενιάς iPad, βασισμένο στο iPad Air 3, με λεπτότερο σώμα, αλλά με home button και Touch ID.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΝ

Μπράβο στην Apple με εξυπνο τροπο ….σου λεει θέλεις να επενδύσεις χρηματα σε ενα iPad Air ή Pro? Αν ναι σου λεμε οτι αξίζει γιατί με ένα magic keyboard….εχεις ένα πραγματικο φορητό MAC. Αντίστοιχα δυνατοτήτων εχει η Microsoft αλλα δεν γινεται ακριβώς λαπτοπ.
Εξυπνο πολυ …βεβαια και ακριβό.
Παλιότερα η Samsung εκανε κατι αναλογο …αλλα κάπως εχει ατονίσει για τα φτηνότερα βαλάντια.

Georgios

Θα συμφωνήσω για τον φορητό Mac, μόνο για απλή χρήση.

Για προγράμματα υπολογιστή παρόλα αυτά ο Mac είναι η μόνη λύση.
Μιλάμε ακόμα και για Office προγράμματα – οι εφαρμογές για iPad δεν είναι αντάξιες του Mac. (βλ. excel)

Αύγουστος Καπογιάννης

Τα office τα παλεύουν , SPSS για παράδειγμα δε μπορεί το ios σε αντίθεση με το macOS και των windows

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.