Gear

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την Display Supply Chain Consultants.

Τα μοντέλα OLED iPad Pro που πρόκειται να ανακοινωθούν στις 7 Μαΐου θα διαθέτουν LTPO, ρυθμό ανανέωσης ProMotion 120 Hz και «εξαιρετικά λεπτές και ελαφριές οθόνες» που θα υποστηρίζουν υψηλή φωτεινότητα και εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Όπως φημολογήθηκε προηγουμένως, η νέα πληροφορία υποδηλώνει ότι τα μοντέλα iPad Pro θα είναι διαθέσιμα σε μεγέθη 12,9 ιντσών και 11,1 ιντσών, με αμφότερες τις επιλογές να διαθέτουν λεπτή στεφάνη και πολύ πιο λεπτό σχεδιασμό. Η έκδοση 12,9 ιντσών, για παράδειγμα, θα είναι πάνω από 1 χιλιοστό πιο λεπτή από το τρέχον μοντέλο.

Υπάρχει πιθανότητα το iPad Pro 11,1 ιντσών να είναι ελλιπές κατά την κυκλοφορία, επειδή η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα διαρροής φωτός που δεν επηρεάζουν το μοντέλο των 12,9 ιντσών.

Μαζί με την καλύτερη οθόνη OLED στην αγορά, τα μοντέλα iPad Pro θα μπορούσαν να λάβουν το τσιπ M4 βελτιστοποιημένο για τεχνητή νοημοσύνη επόμενης γενιάς της Apple και αναμένεται να διατεθούν μαζί με ένα νέο Apple Pencil και μια ενημερωμένη έκδοση του Magic Keyboard. Η Apple θα παρουσιάσει επίσης νέα μοντέλα iPad Air 10,9 ιντσών και 12,9 ιντσών LCD.

Η Apple σχεδιάζει να αποκαλύψει τα ενημερωμένα iPad την Τρίτη 7 Μαΐου.

Επεξεργάστηκε την 30 Απριλίου 2024 1:01

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.