iPhone 12: Μάθε για την τεχνολογία MagSafe και τα νέα αξεσουάρ

iPhone 12, iPhone 12: Μάθε για την τεχνολογία MagSafe και τα νέα αξεσουάρ

Μαζί με τα νέα iPhone 12 η Apple ανακοίνωσε και μία νέα σειρά από αξεσουάρ, τα οποία έχουν ενσωματωμένο το νέο σύστημα MagSafe. Το MagSafe στην κυριολεξία είναι ένα νέο σύστημα από μαγνήτες, το οποίο έχουν ενσωματωμένο όλα τα νέα μοντέλα της Apple. Μέσω αυτού, επιτρέπεται η ταχύτερη ασύρματη φόρτιση έως 15W, αλλά και η καλύτερη τοποθέτηση του ασύρματου φορτιστή και των αξεσουάρ, καθώς “κολλάνε” πάνω στις νέες συσκευές μέσω των μαγνητών. Επιπλέον, υπάρχει NFC για επικοινωνία μεταξύ των συσκευών, αλλά και άλλων συσκευών που το υποστηρίζουν.

iPhone 12, iPhone 12: Μάθε για την τεχνολογία MagSafe και τα νέα αξεσουάρ

Silicone Case με MagSafe

Η νέα θήκη σιλικόνης προσφέρει πλήρη υποστήριξη του MagSafe, το οποίο σημαίνει πως και η θήκη θα κάτσει μαγνητικά πάνω στη συσκευή σας, αλλά και ο φορτιστής θα μπορεί να “κολλήσει” σωστά. H Silicone Case με MagSafe θα κυκλοφορήσει σε οκτώ χρώματα: Plum, Deep Navy, Kumquat, Cyprus Green, Pink Citrus, White, Black και PRODUCT Red. Η τιμή της θήκης ανέρχεται στα 53,60 ευρώ (Apple Store Γερμανίας) για όλα τα νέα μοντέλα iPhone 12.

iPhone 12, iPhone 12: Μάθε για την τεχνολογία MagSafe και τα νέα αξεσουάρ

Clear Case με MagSafe

Όπως και η Silicone Case, έτσι και η νέα, διάφανη θήκη Clear Case με MagSafe προσφέρει προστασία, εύκολη τοποθέτηση αλλά και πλήρη υποστήριξη φόρτισης και αξεσουάρ MagSafe. Υπάρχει σχεδιασμένο στο πίσω μέρος της θήκης το που βρίσκεται ο μαγνήτης MagSafe, κάτι που χαλάει λίγο την διάφανη του εμφάνιση. Η εν λόγω Clear Case θα κυκλοφορήσει για όλα τα μοντέλα iPhone 12 με τιμή 53,60 ευρώ (Apple Store Γερμανίας).

iPhone 12, iPhone 12: Μάθε για την τεχνολογία MagSafe και τα νέα αξεσουάρ

MagSafe Charger

O νέος, μαγνητικός φορτιστής MagSafe επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση της νέας σας συσκευής iPhone 12, χωρίς όμως να περιορίζει τις κινήσεις σας. Ο MagSafe Charger “κολλάει” πάνω στη συσκευή σας, ακόμα και αν έχετε κάποια από τις υποστηριζόμενες θήκες. Δε γνωρίζουμε ταχύτητα φόρτισης, αλλά υποθέτουμε ότι πρόκειται για 15W φορτιστή, κάτι που επισήμανε η Apple στην παρουσίαση της. O MagSafe Charger κοστίζει 43,85 ευρώ (Apple Store Γερμανίας).

iPhone 12, iPhone 12: Μάθε για την τεχνολογία MagSafe και τα νέα αξεσουάρ

Leather wallet με MagSafe

Ίσως το πιο όμορφο και χρήσιμο αξεσουάρ για το νέο σας iPhone 12, το Leather wallet είναι ένα μικρό πορτοφόλι, το οποίο συνδέετε στη συσκευή ή τη θήκη σας, αρκεί να υποστηρίζει MagSafe. Χάρη στο MagSafe το πορτοφόλι μένει με ασφάλεια κολλημένο πάνω στη συσκευή. To leather wallet θα κυκλοφορήσει σε Baltic Blue, California Poppy, Saddle Brown και Black χρώμα έναντι 63,35 ευρώ (Apple Store Γερμανίας).

Αυτά είναι τα πρώτα αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν με υποστήριξη MagSafe. Όπως είδαμε και στο event, η Apple ετοιμάζει ακόμα περισσότερα αξεσουάρ, όπως μαγνητικές flip θήκες, οι οποίες θα παρουσιαστούν μελλοντικά. Τα MagSafe αξεσουάρ για το iPhone 12 και iPhone 12 Pro θα μπορείτε να τα προ-παραγγείλετε από 16 Οκτωβρίου και θα κυκλοφορήσουν στις 23 Οκτωβρίου. Μαζί, θα κυκλοφορήσουν και τα Leather Wallet και MagSafe Charger.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jack

Ο φορτιστής πιο φθηνός από τη θήκη…😐

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.