iPhone 15: Οι ‘FineWoven’ θήκες διαθέσιμες σε 10 επιλογές χρώματος

iPhone 15, iPhone 15: Οι ‘FineWoven’ θήκες διαθέσιμες σε 10 επιλογές χρώματος

Οι επερχόμενες θήκες “FineWoven” της Apple για τη σειρά iPhone 15, σχεδιασμένες για να αντικαταστήσουν τις δερμάτινες θήκες της, θα ταιριάζουν με ένα νέο band για το Apple Watch και θα είναι διαθέσιμες σε δέκα διαφορετικές χρωματικές επιλογές, σύμφωνα με τον συλλέκτη συσκευών και leakster Kosutami.

Σε ένα πρόσφατο tweet, o leakster εξήγησε ότι η νέα σειρά θηκών θα είναι διαθέσιμη σε Μαύρο, Mulberry, Taupe, Evergreen, Pacific Blue, Wisteria, Antique White, Butter Yellow, Orange και Pink. Ο Kosutami πρόσθεσε στις υπάρχουσες φήμες πως οι θήκες θα έχουν άκρες τυλιγμένες με καουτσούκ που είναι λίγο πιο σκούρες από το χρώμα του πίσω “υφαντού” μέρους της θήκης. Μάλιστα, πιστεύει ότι το “FineWoven” είναι το επίσημο όνομα που έχει επιλέξει η Apple για το νέο υλικό.

Η ίδια πηγή είχε πει νωρίτερα ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο λουράκι από υφαντό ύφασμα με μαγνητική πόρπη μαζί με το Apple Watch Series 9. Τώρα, διευκρίνισε ότι αυτό το band πρόκειται να κατασκευαστεί από το ίδιο υλικό με τη νέα σειρά premium θηκών για iPhone. Πιθανότατα θα κοστίζει κι αυτό 99 $, ίδια τιμή με το Braided Solo Loop, και θα μπορούσε να μοιάζει σχεδιαστικά με το Modern Buckle.

Η Apple θα φιλοξενήσει μια ειδική εκδήλωση την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου με το tagline “Wonderlust”. Σε αυτή αναμένεται να δούμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια των iPhone 15‌, iPhone 15‌ Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro‌ Max (ή Ultra), Apple Watch Series 9‌, Apple Watch Ultra δεύτερης γενιάς και μια σειρά νέων αξεσουάρ όπως USB-C Θήκη φόρτισης AirPods Pro MagSafe, θήκες iPhone «FineWoven» και νέο λουράκι Apple Watch.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Αυτά είναι τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Η Sony παρουσίασε τα δύο πρώτα της smartphone για το 2024, τα Xperia 1 VI και Xperia 10 VI και τώρα ήρθε η ώρα για τα επίσημα promo βίντεό τους.