Jabra EVOLVE2 85: Η ποιότητα στον ήχο αλλάζει επίπεδο

, Jabra EVOLVE2 85: Η ποιότητα στον ήχο αλλάζει επίπεδο

Η Jabra με διαχρονική παράδοση στον τομέα των ακουστικών, φέρνει μια νέα πρόταση η οποία σφύζει από ποιότητα τόσο σε επιδόσεις όσο και σε εμφάνιση, καθώς τα ασύρματα ακουστικά EVOLVE2 85 απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη μουσική, τα video games και τις συνομιλίες στη δουλειά, με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία που προσφέρει η Jabra.

Noise cancellation

Η Jabra θέτει νέα standards και ανεβάζει τον πήχη στον τομέα της μείωσης του εξωτερικού θορύβου ενώ ο χρήστης φοράει τα ακουστικά καθώς το αποτέλεσμα είναι τόσο ποιοτικό που θα μπορούσαμε να πούμε πως μπορούμε να ακούσουμε ακόμα και το τι σκέφτεται ο εαυτός μας. Η εταιρεία χρησιμοποιεί την τεχνολογία digital hybrid Active Noise-Cancellation (ANC) και σε συνδυασμό με το νέο chipset, η απομόνωση του ήχου επιτυγχάνεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ένδειξη “Είμαι απασχολημένος”

Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί σε κάποιο επαγγελματικό τηλεφώνημα ή σε κάποιο ομαδικό on-line video game με την παρέα μας και δε μας έχουν διακόψει για τον οποιοδήποτε λόγο; Η Jabra φρόντισε να τοποθετήσει μια φωτεινή ένδειξη κόκκινου χρώματος η οποία είναι ορατή από όποια πλευρά και αν βλέπουμε τα ακουστικά, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα μόλις βρισκόμαστε σε μια κλήση ή συνάντηση, με το χρήστη να έχει επιπλέον τη δυνατότητα να την ενεργοποιεί μόνος του με το πάτημα ενός κουμπιού στα ακουστικά, και έτσι όλοι βλέπουν πως είναι απασχολημένος και δεν πρέπει να το διακόψουν.

Μουσική και κλήσεις

Με τα ακουστικά των 40mm η μουσική πραγματικά αλλάζει επίπεδο καθώς το εξελιγμένο digital chipset και ο πιο πρόσφατος AAC codec κάνουν την ακρόαση πιο ποιοτική από ποτέ και δίνουν στο χρήστη να καταλάβει πως η μουσική είναι πλέον πιο απολαυστική από ποτέ και άξιζε την αναμονή για αυτά τα νέα ακουστικά.

, Jabra EVOLVE2 85: Η ποιότητα στον ήχο αλλάζει επίπεδο

Στον τομέα των τηλεφωνικών κλήσεων, το digital chipset της Jabra είναι τόσο εξελιγμένο που απομονώνει τους εξωτερικούς θορύβους σε ποσοστό 97% και μέσω των αλγορίθμων που χρησιμοποιούνται, δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να ακούει μόνο τη φωνή του συνομιλητή του, κάτι που επίσης οφείλεται στην τεχνολογία των 10 μικροφώνων που χρησιμοποιείται στο πτυσσόμενο μικρόφωνο του EVOLVE2 85 το οποίο κρύβεται και αποκαλύπτεται με μια κίνηση μιας και στην ουσία χωνεύεται μέσα στο δεξί ακουστικό.

Δε θα μπορούσε να λείψει και η απομόνωση του ήχου και από το περιβάλλον του χρήστη καθώς με τα νέα ανατομικά και ρυθμιζόμενα από το χρήστη ακουστικά στην περιοχή των αυτιών του, κάνουν τη χρήση τους ευχάριστη και ξεκούραστη καθώς έχουν κατασκευαστεί από ποιοτικά υλικά και έχουν τη δυνατότητα να απομονώνουν μέχρι και το 53% των εξωτερικών θορύβων στο περιβάλλον αυτού που φοράει τα ακουστικά EVOLVE2 85.

Πιστοποίηση UC

Η χρήση των ακουστικών της Jabra δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πρόταση για τους λάτρεις της μουσικής και των video games, αλλά και για επαγγελματίες που πραγματοποιούν συνομιλίες μέσα από πλατφόρμες ειδικές για αυτού του είδους τις επικοινωνίες. Ειδικά αν κάποιος χρησιμοποιεί το Microsoft Teams για τη δουλειά του, το UC-Certification που έχουν λάβει τα Jabra EVOLVE2 85 και σε συνδυασμό με το κουμπί αποκλειστικά για το Microsoft Teams που βρίσκεται τοποθετημένο στο δεξί ακουστικό, αναβαθμίζεται η εμπειρία χρήσης καθώς είναι σχεδιασμένα για να αποδώσουν την καλύτερη εμπειρία χρήσης της πλατφόρμας της Microsoft.

Μπαταρία

Ο τομέας της αυτονομίας σε ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών είναι εξίσου σημαντικός με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του καθώς συμβάλλει στην ικανοποίηση που προσφέρει στους χρήστες οι οποίοι προσδοκούν πως τα ακουστικά στα οποία επενδύουν θα είναι αξιόπιστα για να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν πολλές ώρες χωρίς να έχουν στο μυαλό τους ότι η μπαταρία τους θα εξαντληθεί.

Για αυτό το λόγο, η Jabra χρησιμοποίησε μια εξελιγμένη τεχνολογία για την απόδοση της μπαταρίας των ακουστικών σε συνεργασία με το digital chipset, τα οποία προσφέρουν αυτονομία 37 ωρών. Η φόρτισή τους μπορεί να γίνει είτε μέσω του ασύρματου φορτιστή-βάση που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, όπου με μια πλήρη φόρτιση 2.5 ωρών εξασφαλίζεται 37 ώρες αυτονομίας, ενώ μέσω γρήγορης φόρτισης 15 λεπτών εξασφαλίζεται αυτονομία 8 ωρών.

, Jabra EVOLVE2 85: Η ποιότητα στον ήχο αλλάζει επίπεδο

Τεχνολογία

Ο τομέας της υποστήριξης ενός προϊόντος από την εταιρεία που το κατασκευάζει είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή του από τους καταναλωτές, κάτι που φαίνεται πως η Jabra έχει φροντίσει καθώς ετοιμάζονται ήδη οι μελλοντικές αναβαθμίσεις στο firmware των ακουστικών EVOLVE2 85 έτσι ώστε να προσφερθούν ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους χρήστες.

Η αναβάθμιση των ακουστικών γίνεται μέσω του app Jabra Direct όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δει αν έχει κυκλοφορήσει κάποια νέα αναβάθμιση σχετικά τόσο με τις λειτουργίες αλλά και με την επιδιόρθωση πιθανών bugs που εμφανιστούν, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα μέσω του Jabra Sound+ για Android και iOS, για προσωποποίηση των ρυθμίσεων μέσω equalizer για όσους συνδέσουν τα EVOLVE2 85 με συσκευές Android ή iOS.

Η Jabra με τα ακουστικά EVOLVE2 85 φαίνεται να θέτει τα νέα standards στον τομέα της ακουστικής εμπειρίας καθώς τα έχει εφοδιάσει με χαρακτηριστικά και τεχνολογία που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, οι οποίοι είτε είναι επαγγελματίες ή οικιακοί χρήστες, θα απολαύσουν τη νέα πρόταση της Jabra στο έπακρο, νιώθοντας απόλυτα ικανοποιημένοι για την επιλογή τους.

Διαθεσιμότητα – Τιμή

Τα Jabra Evovle2 85 είναι διαθέσιμα για αγορά μέσα από επίσημο site της εταιρείας, με τιμή 543,29 ευρώ. Στην συσκευασία θα βρείτε τον ασύρματο φορτιστή, καλώδιο 3.5mm σε 3.5mm για ενσύρματη σύνδεση καθώς επίσης και μια θήκη μεταφοράς και αποθήκευσης από σκληρό υλικό.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.