Τα χριστούγεννα ήρθαν νωρίς για την Jabra

, Τα χριστούγεννα ήρθαν νωρίς για την JabraΗ Jabra, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά συσκευών headset, για τις φετινές γιορτές έρχεται με εκπληκτικές λύσεις δώρων για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα κομψών συσκευών, η Jabra θα κάνει τα ψώνια των Χριστουγέννων σας παιχνίδι!

Τα προϊόντα της Jabra ικανοποιούν όλα τα γούστα, από την εκλεπτυσμένη καλαισθησία μίας fashionista, το σοβαρό προφίλ ενός πολυάσχολου επιχειρηματία ή ακόμα και τη ζεστασιά ενός καλού φίλου, δίνοντας μία εύθυμη πινελιά στις χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις. Στα ειδικά εορταστικά πακέτα των προϊόντων περιλαμβάνονται αξεσουάρ όπως μοναδικές πέννες Parker και καλαίσθητα μανικετόκουμπα.

Πιο συγκεκριμένα, τα πακέτα δώρων της Jabra έρχονται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, σε μοναδικές τιμές και η κάθε μία περιέχει από μία κορυφαία συσκευή Bluetooth, καθώς και ένα δωρεάν αξεσουάρ.

Δείτε επίσης:
> Nokia N95 με 8GB μνήμη και μαύρο “κακό” χρώμα!
> Sony Ericsson K850: Με το βλέμμα στραμμένο στη φωτογραφία
> Μεταχειρισμένα κινητά απο τη Vodafone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2023 Jabra

Jabra: Αποκαλύπτει τα δύο πιο προηγμένα wireless ακουστικά της [IFA 2023]

H Jabra λάνσαρε στην IFA 2023 στο Βερολίνο τα νέα της wireless ακουστικά από τη σειρά Elite, τα Jabra Elite 8 Active και τα Elite 10.

Gear Hands-on Jabra

Jabra EVOLVE2 85: Η ποιότητα στον ήχο αλλάζει επίπεδο

Τα νέα ασύρματα ακουστικά Jabra EVOLVE2 85 απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και σε όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη μουσική, τα video games και τις συνομιλίες στη δουλειά με ποιότητα.

Gear Jabra

Jabra Elite 75t: Ακουστικά True Wireless με ηψηλή ηχητική απόδοση

Μία από τις καλύτερες δημιουργίες της Jabra είναι τα True Wireless ακουστικά Bluetooth, Elite 75t. Πάμε να τα δούμε μαζί!

Reviews Jabra

Jabra Elite 85h: Ασύρματα ακουστικά noise calceling κλειστού τύπου και έξυπνες λειτουργίες

Τα ασύρματα ακουστικά Jabra Elite 85h προσφέρουν ότι τα ακριβά μοντέλα ακύρωσης θορύβου, και ακόμη περισσότερα σε πιο προσιτή τιμή.