Η Japan Display θα προμηθεύσει τις οθόνες OLED του Apple Watch

Apple Watch, Η Japan Display θα προμηθεύσει τις οθόνες OLED του Apple Watch

Όπως όλα δείχνουν η Japan Display (JDI), θα είναι ο νέος προμηθευτής της Apple. Η εταιρεία, θα παρέχει οθόνες OLED για τα νέα Apple Watch.

Η Japan Display (JDI), ξεπέρασε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, όταν η Apple ξεκίνησε να χρησιμοποιεί οθόνες OLED. Μέχρι πριν λίγα χρόνια, ήταν ο κύριος προμηθευτής της Apple για τις LCD οθόνες, καθώς κατασκεύαζε μόνο οθόνες της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Ωστόσο, με ένα νέο επενδυτικό πακέτο και την οικονομική βοήθεια της Ιαπωνικής κυβέρνησης, η JDI, εξασφάλισε ένα ποσό της τάξεως του ενός δις δολαρίων κι έτσι προχωράει στην δημιουργία, μιας νέας σειράς οθονών OLED.

Η Apple εισάγει πλέον τις οθόνες OLED στα Apple Watch, προκειμένου να ανταγωνιστεί την Samsung και την LG, καθώς οι δύο αυτές εταιρείες θεωρούνται κορυφαίες επιλογές από τους πελάτες τους.

Κατά την διάρκεια των προηγούμενων χρόνων, η JDI έχει αποδειχθεί έμπιστος συνεργάτης για την Apple. Η κίνηση της εταιρείας να μπει στον τομέα των οθονών OLED, αποτελεί μια ένδειξη φερεγγυότητας.

Με τις πωλήσεις των smartwatch να έχουν σημειώσει μια αύξηση της τάξεως του 40%, είναι λογικό η Apple, να θέλει να δώσει έμφαση στο Apple Watch.

Πηγή 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giako

Διόρθωση. Το Apple Watch εδώ και χρόνια έχει oled οθόνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.