Κάποιοι καταναλωτές επιστρέφουν τα “Black Friday” Huawei tablet επειδή δεν βρήκαν Google Play

, Κάποιοι καταναλωτές επιστρέφουν τα “Black Friday” Huawei tablet επειδή δεν βρήκαν Google Play

Η Black Friday μπορεί να τελείωσε όμως οι επιλογές που κάναμε σε προιόντα τεχνολογίας έμειναν. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι κάποιοι που αγόρασαν Huawei tablet τις προηγούμενες ημέρες σε τιμές Black Friday, δεν είχαν ενημερωθεί ότι μολις βγάλουν από το κουτί τη νέα τους συσκευή δεν θα έχουν τις εφαρμογές που περίμεναν δηλαδή Google Maps, Gmail, YouTube, Google Photos, Chrome και άλλες και ότι δεν θα έχουν καθόλου το γνωστό τους κατάστημα εφαρμογών Google Play. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όπως μαθαίνουμε κάποιοι να επικοινωνούν με τα καταστήματα ζητώντας να επιστρέψουν την συσκευή τους.

Κάποια καταστήματα δέχονται την επιστροφή, όμως σε τιμή χαμηλότερη από ότι πούλησαν.

Εμείς εδώ στο Techblog μπορεί να είμαστε gadgetάκηδες και να μπορούμε με λίγο διάβασμα να περάσουμε κάποιες από τις γνωστές εφαρμογές με πλάγιο τρόπο στα smartphones και τα tablets της Huawei που δεν έχουν Google Play (τα περισσότερα μοντέλα smartphone και tablet που ανακοίνωσε από τα τέλη του περασμένου έτους η Huawei δεν έχουν Google Play). Όμως δεν είναι σαν και εμάς οι περισσότεροι καταναλωτές και θα πρέπει να τους δικαιολογούμε.

, Κάποιοι καταναλωτές επιστρέφουν τα “Black Friday” Huawei tablet επειδή δεν βρήκαν Google Play

Τώρα που τα καταστήματα είναι κλειστά και δεν υπάρχουν οι πωλητές εκεί για να μας εξηγήσουν τα θετικά και τα αρνητικά, καλό θα είναι τα ηλεκτρονικά καταστήματα να αναφέρουν ευκρινώς αυτό το “μειονέκτημα” των Huawei smartphones και Huawei tablets ώστε να μην βρίσκονται προ εκπλήξεως κάποιοι καταναλωτές. Τοποθετώντας απλά ένα ταμπελάκι “App Gallery” στη σελίδα του προϊόντος, δεν σε βγάζει από την υποχρέωση της ολοκληρωμένης ενημέρωσης. Και ούτε αυτό κάνουν τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα μεγάλων αλυσίδων και μη.

Ολοι οι υπόλοιποι, εμείς οι gadgetάκηδες, όρεξη να έχουμε να διαβάζουμε τους οδηγούς της Huawei(!) για το πως θα εγκαταστήσουμε εφαρμογές που δεν έχουν οι συσκευές της, αρκεί να μας περισσεύει και εμάς χρόνος.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
apostolos

Εννοειται και πολυ καλα κανουν και τα επιστρεφουν. Οποιος Λεει οτι χωρις Google services ειναι οκ τα Huawei , ΟΚ αυτος ειναι ειτε πορωμενος ειτε βγαζει λεφτα πουλωντας τετοια κινητα. Τιποτα αλλο. 🙂 Καλημερα.

Γιωργος

Ειναι ανάλογα τη χρήση που κανεις φίλε. Ειτε δεν σε επηρεαζει καν, εμενα πχ π μπαινω στα σοσιαλ… Στο ιντερνετ… Καμια φωτο… Δν μ προκαλει τπτ η απουσια τους(εξακριβωμενο) . Ειτε σε επηρεαζει αν χρησιμοποιείς εφαρμογες π θέλουν ντε και καλα google services. Στην πρωτη περίπτωση ειναι ολα οκ στη δεύτερη οχι. Απο εκει κ περα….εν ετη 2020 απορω ποιος αγοραζει κατι και δεν ξερει απο πριν τι αγοραζει. Φταιει μεν κ οποιος το πουλησε αν δν του εξηγησε αλλα και αυτος π τ αγοραζει ειτε τ τρέχουν τ λεφτα απ τ μπατζακια κ απλα αγοραζει ο, τι βρει… Ειτε υπαρχει πολλη χαζομαρα. Μετα την απομακρυνση απ τ ταμειο λενε….τεσπα….οταν δινεις τ λεφτα σ καπου φροντιζεις ν ενημερώνεσαι πιστευω πριν τα δωσεις οχι μετα π αγορασες. Όσο για τις εφαρμογες π σ πα παραπανω… Δεν εχω κινητο χωρις gms… (Huawei p30 pro).. Αλλα επειδη συγγενικο μ προσωπο καποιας ηλικίας ήθελε να αγορασει και δεν ξερει απο αυτα φροντισα να μάθω απο πρωτο χερι το τι παιζει και τι δουλεύει και τι οχι ωστε να τον αφησω να παρει αυτο που ήθελε και οντως δουλευουν ολα π ανεφερα στην αρχη ρολόι (p40). Αρα..ενημερωθηκα πρώτα δεν πεταξα 450€(οχι δικα μ αλλα οκ)… Συνέχεια »

LolMaster

Προσοχή (Γενικά το λέω) γιατί Social όπως facebook συνδέονται πλέον με και Τράπεζες πχ για εύκολη μεταφορά χρημάτων. Δεν είναι δύσκολα αυτά τα πράγματα πλεόν για τους επιτήδειους. Αυτό με ερωτηματικό για το πόσο safe είναι το store της Huawei.

Γιωργος

Καλα λίγο να ασχολείται κάποιος δεν θα συνδεσει τ fb με την τραπεζα του πχ εκτος αν παει γυρευοντας. Προσωπικά δεν εχω καν στο κινητο μ τραπεζικες κλπ. Αν θελω κατι το κανω μεσω υπολογιστή η απευθειας στην τραπεζα. Και ας εχω google services (p30 pro)

LolMaster

Ωραίο το P30 pro, οι νυχτερινές και το zoom από άλλο πλανήτη. Το είχα.

Γιωργος

Ειχα samsung s10+ πριν απο αυτο και νομιζα ειχα καλη καμερα…. Με το που τ αλλαξα οκ… Ενα μικρο σοκ. Δεν αναφερω καν τον τομεα μπαταρια. Ερωτηση.. Επειδη αλλαζω συχνα (ανα 7 μηνες.. Εντελως τυχαια) συσκευη… Και αυτο θα θελα να το κρατησω και να μην σπαταλαω λεφτα ξανα τόσο συντομα (6 μηνες τ χω)… Το ειχες καιρο? Σου εβγαλε ποτε κανενα προβλημα? Οτιδήποτε στραβο με λιγα λογια αν εχεις να μου πεις. (ημουν προσφάτως στο δίλημμα να το αλλαξω για p40 pro με 150€ διαφορα αλλα σκεφτηκα πως εχουν μαλλον πολυ μικρες διαφορες)

LolMaster

Δυστυχώς φίλε, δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί και εγώ 6 μήνες το είχα και το πούλησα καθώς ενώ ήταν ολοκαίνουργιο κινητό η Huawei θα αναβάθμιζε μόνο στο αν άλλαζα στο οικοσύστημά της. Πράγμα που δεν ήθελα να κάνω και έτσι γύρισα ξανά στο ios . Δεν το αγάπησα το android τελικά και επίσης είχε και κάποια σοβαρά bugs τύπου 2 fingers touch όπου άνοιγε το όμοια πράγματα..πολύ σπαστικό όταν ήθελες να κάνεις zoom. Στα forum της Huawei καμία λύση μόνο ότι λυπούνται. Κατα τα άλλα οι νυχτερινές και το zoom δεν τα βρίσκεις πουθενά (όχι ότι θα βγάλεις και θα ανεβάσεις φώτο από 50χ zoom, απλά για τον χαβαλέ). Πρόλαβα και έκανα ενα ταξίδι μαζί του και ευχαριστίθηκα την κάμερά του. Δεν νομίζω από υλικό να έχει θέματα αλλά στο λογισμικό δεν ξέρω μέχρι που θα πας ή που θες να πας. Αν σκέφτεσαι να πας p40 pro μπορείς στο 30άρι σου να δοκιμάσεις το λογισμικό της huawei να δεις αν σου αρέσει και σε γεμίζει πρώτα.

Γιωργος

Αυτο με το finger touch π ειπες… Απλα τ απενεργοποιεις απο τις ρυθμισεις.. Ενα κλικ ειναι😛… Κ φυσικα τ χω απενεργοποιησει.Απορω που δεν στο παν… Ειναι στις ρυθμισεις. Τώρα για τα του λογισμικου… Εχω μεινει στο emui 10 που ειχε το κινητο με το π το αγορασα (με τις διαθεσιμες αναβαθμισεις με το που το ανοιξα).. Δεν τ προχώρησα καν στο emui 10.1 και δεν εχω σκοπο κιολας ουτε για harmony ουτε για emui 11 .. Γενικά εχω αφαιρεσει τ παντα π δεν χρειαζομαι μεσω συνδεσης με υπολογιστη και ADB οποτε εφοσον λειτουργουν ολα πενα… Ετσι θα τ χω. Δεν με νοιάζει προσωπικα να αλλαζω εκδοσεις android.. Μονο αν εχουν καποια ουσιαστικη αλλαγη (πχ σχεδιαση UI που αλλαξε εντελως απο android 9 σε 10 στα huawei.) Μιλαω εκ πειρας γιατι ειχα xiaomi mi8 προπερσι ενα διαστημα και ανα update κατι χαλουσε (αν κ πλεον λενε εχει φτιαξει τ λογισμικο της xiaomi)… Οποτε.. Τ αφηνω ολα ανεπαφα αμα λειτουργουν αψογα. Για iPhone τ σκεφτομουν για τo 11 pro max αλλα εκτος του οικονομικου που δν γλιτωνεις… Σκεφτομουν κ τ κομματι καμερα που δν σ δινει τοσες επιλογες οποτε προς τ παρον τ εχω αφησει εκτος μενου. Επιπλέον το 12 μ φαινεται… Συνέχεια »

LolMaster

Αυτό είναι το θέμα. Στο δικό μου menu δεν υπήρχε η ρύθμιση όταν έκανα αναβάθμιση στο 10.1 και ούτε οταν το γύρισα πίσω πάλι. το είχαν πολλοί αυτό το θέμα όταν το έψαχνα στα forum. Τυχερός είσαι. Αφού είσαι ευχαριστημένος προχώρα όπως είσαι. Εγώ πήγα στο 11 που το βρίσκεις αρκετά πιο οικονομικά πλέον και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η νυχτερινή του είναι πολύ καλή (ένα hack που δεν ξέρουν πολλοι είναι πως σε tripod το 11άρι βγάζει σχεδόν ισάξια με το p30 pro φωτό). Απλά δεν έχει wide νυχτερινή και την telephoto του pro (το οποίο έχει μικρότερη αλλά καλύτερη -υποκειμενικό- οθόνη). Το wide θα το λύσω με φακούς της sandmarc ή της moment καθώς έχω εδώ και καιρό μπει σε αυτό το τρυπάκι για φακούς φίλτρα κλπ. — Προς διαχειριστές! Κάντε μια παρουσίαση των εταιριών αυτών plz! το αδελφό σας pttl προσπάθησε λίγο.

Γιωργος

Σε τριποδο ακίνητο ναι αλλα το θέμα ειναι να θες καποια στιγμη να βγαλεις στο ακυρο… Χωρις ν πρεπει να κουβαλας τριποδα μαζι σου κλπ. Απο οθονη απο οσο εχω δει reviews τ χουν ριξει λιγο θαψιμο… Και σε αυτα τα λεφτα μια oled θα ηταν τουλάχιστον δεδομενη. Γι αυτο αν πηγαινα σε apple θα πηγαινα στο pro η pro max. Αν κ στη σειρα 12 εχουν oled ολα. Απλα δν μπορω να χωνέψω αυτη τη σχεδιαση π κανανε με τις γωνίες.

LolMaster

Και σκέτο βγάζει φοβερή αλλά σε τρίποδο ακόμα καλύτερη. Και το θεωρώ πιο σωστό γιατί αν το τηλέφωνο είναι σταθερό τα καρέ που γεννούν την τελική εικόνα δίνουν πολύ καλύτερη ευκρίνεια απο φυσικού και όχι μέσω λογισμικού. Λέω υποκειμενικό γιατί εμένα η OLED με κουράζει λίγο. Η LCD του 11 είναι πάρα πολύ καλή! + ότι είναι μεγαλύτερη του pro. Στο p30 pro έβλεπα Pixels, στο 11 πρέπει να προσπαθήσω.

Τα 12 μαρέσουν γιατί είχα και το 5s που είχε ίδια σχεδίαση. Πρέπει να το κρατήσεις στο χέρι για να καταλάβεις. Εγώ μόνο αφού το πιάσω παραγγέλνω.

Γιωργος

Σε τριποδο αμα βαλεις τ p30 pro επειδη τ χω δοκιμασει.. Ειναι σαν να χεις φωτογραφικη dslr. Απλα λεω σε φαση εισαι εξω κ θες ν βγαλεις κατι αρπα κολλα κ να φυγεις… Αυτο εννοουσα( για νυχτερινες παντα.. Γιατι στο κομματι point and shot τα iphone παντα ηταν τα καλυτερα απλα οχι τοσο τη νυχτα) . Το 5 τ χε καποτε φίλος μου και ναι ηταν ωραιο γιατι ειναι μικρο. Δεν εχω πιασει το 12 (βσκ δν γινεται λογω καραντινας) αλλα με τις διαστασεις του δε ξέρω…. Αμα μ το καλο ανοιξουν τ μαγαζια ξανα… Θα περάσω απο κανενα να παρω ματι😛.

Last edited 3 years πριν by Γιωργος
LolMaster

Και εγώ το ίδιο. Αλλά αν μαρέσει θα γίνει μακρινό όνειρο 😛

Γιωργος

Τ καλο αργει να γινει 😛

Θανος

Αστειευεσαι φιλε μου φανταζομαι ε??
Τα κινητα της Huawei ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, χωρις τα GMS ειναιβπολυ ταχυτερα, τα GMS δεν ειναιβτιποτα παραπανω αποβσυνηθεια, και μαλιστα τα HMS εξελισσονται παρα πολυ γρηγορα, συντομα θα ειναι καλυτερα απο τα GMS πιστευω.

Giannis V

Σωστός.

Sakis

Δεν εχει σχεση αμα ασχολεισαι με τεχνολογια ή οχι… Παιρνεις κατι για να κανεις τη δουλεια σου.. Δεν θες να ψαξεις πως που και γιατι, απλα ειναι τα πραγματα.

Ik

Αγόρασα και εγώ τάμπλετ Huawei στην αρχή μου φάνηκε παράξενο όμως μπορείς να κατεβάσεις οποία εφαρμογή θέλεις άσχετου που δεν έχει google play .Δυστυχώς έχουμε μάθει να έχουμε google παντού όμως είναι όπως και τα iphone ούτε αυτά έχουν google

LolMaster

Δεν είναι τωρινό.. Πάει καιρός που συμβαίνει αυτό και ακόμα κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει. Και ακόμα χειρότερα κάποιοι συνεχίζουν να αγοράζουν Κινέζικα. Όταν θα μείνετε και εσείς με το android 10 στο χέρι..Τα λέμε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι και φανατικοί ότι έκαναν την αγορά του αιώνα και οι άλλοι που αγοράζουν δυτικό στρατόπεδο (apple, samsung) είναι κώτσοι.. Να περιμένετε και στην Ελλάδα αντικατάσταση όλων των οικιακών ρούτερ κάποια στιγμή που είναι όλα σχεδόν ZTE κλπ κλπ.Θα είναι οδηγία από ΕΕ.

**Υπάρχει μεν τρόπος να έχεις όλες τις εφαρμογές του google play αλλά παιδιά εγώ το ebanking μου δεν θα το έβαζα…

Chris

Τίποτα δεν είναι απίθανο σ’ αυτή τη ζωή, αλλά θα είναι πολύ τραβηγμένο να κοπούν υπηρεσίες σε ήδη αγορασμένες συσκευές. Ούτε στην περίπτωση των Huawei είχε γίνει κάτι τέτοιο. Ας μην είμαστε χαιρέκακοι.
Επίσης, σχετικά με στα στρατόπεδα που αναφέρεις, δεν υπάρχει κανένα στρατόπεδο όπου τα data σου δεν χρησιμοποιούνται για σκοπούς που δεν γνωρίζεις. Αυτό είναι το σημαντικό να γνωρίζουμε όλοι.

LolMaster

Δεν είναι χαιρεκακία. Είναι πως θα πρέπει να σκεφτόμαστε 2 φόρες πριν αγοράσουμε πλέον, γιατί τα παιχνίδια των μεγάλων έχουν επιπτώσεις και σε εμάς τους μικρούς. Εξού και τα στρατόπεδα. Σίγουρα όλοι έχουν πρόσβαση στα data μας. Το θέμα είναι πως το 90% των επιθέσεων γίνεται από Ip Κίνας και Ρωσίας. Τέλος θέλουμε δεν θέλουμε ανήκουμε σε σφαίρα αντίθετη από την Κίνα και κανείς δεν ξέρει πως μπορεί στο μέλλον να χρησιμοποιηθούν σε ασύμμετρες επιχειρήσεις δεδομένα πολιτών αντίπαλων χωρών. Αν είναι στην σφαίρα επιστημονικής φαντασίας αυτά θα πώ μόνο πως και μια πανδημία φάνταζε σενάριο Hollywood. Αν έχει τα data μου η κάθε δυτική υπηρεσία ασφαλείας who cares, καθαρός ουρανός…αν τα έχει μια γραμμή παραγωγής επιθέσων στην Ασία όμως… πρέπει να φοβάμαι.

Σταύρος λωλης

Τόσος θόρυβος έγινε με την Huawei και την αμερικανική κυβέρνηση , που την κατηγόρησε για κατασκοπεία και δεν πήρανε χαμπάρι τίποτα; Δεν άκουσαν τίποτα; Όταν διάλεγες κινητά με τον κ…. αυτά Παθαινεις.

GeoChios

Δυστυχως νομιζω οτι οι υπαλληλοι στα καταστηματα δεν ειναι παντα καρτατισμενοι αν κρινω οτι ενα μεγαλο ακομα ποσοστο προτεινει “1η φορτιση 8 ωρες”…

Γιωργος

Αυτό ξαναπές το… Πριν 2 χρονια είχα επιδότηση σε αλυσιδα και ειχα επιλεξει xiaomi mi8 και τη μερα π πηγα να το παραλαβω με ειχαν πρηξει π μολις ειχαν φερει ενα καινουριο samsung το Α9 η Α7 νομιζω και θα μ εκαναν κ μικρη εκπτωση αν το επαιρνα αντι το mi8.. Και εχει 4 καμερες κ ειναι καλυτερο… Και επειδή γενικα εχω μια γνωση επι του θεματος τους ελεγα να μ πουν γτ ειναι καλυτερο… Κ η απαντηση… Ειναι samsung και εχει 4 καμερες. Τελικα τους έβαλα μεχρι κ στο gsmArena να μπουν μπροστα μ να δουν τις διαφορες στους φακους… Πηρα το mi8 και έφυγα. Εχω κ αλλα παραδείγματα απλα αυτο μ χει μεινει πιο πολυ

Last edited 3 years πριν by Γιωργος
Κλικλικος

Προσωπικά όντας λίγο καφροbuyer το εψαξα ολη τη βδομαδα, όντως μόνο 2 Μεγαλα ηλ. μαγαζιά είχαν ως όφειλαν σημάνσεις για το play store, ενα απο αυτα (Μιντια..) οχι μόνο είχε προειδοποίηση αλλά και διαφημιστικό υλικό στις σελίδες προϊόντων (σεντονι ολακαιρο και pdf) που προμόταρε το appgallery λόγω αυτής της “έλλειψης” αλλά και οδηγό μεταφοράς εφαρμογών απο ηδη υπάρχουσα συσκευή στη νέα.
Εξεπλάγην και δάκρυσα, δεν το περίμενα..

Στα υπόλοιπα καταστήματα που δεν το ανέγραφαν, ο καταναλωτής πιστευω πως έχει ειλικρινή και αληθή λόγο εναντίωσης και υπαναχώρησης, αν δε, γίνει μαζική κίνηση με αποδείξεις για του λογου το αληθές θα δικαιωθουν μεχρι τελευταίου σέντ.

Μικρό βέβαια το κακό της ελλειψης, αφου όπως ανέφεραν αρκετοί (και συμφωνώ μέχρι κεραίας), τα google services βαραινουν πολύ το σύστημα και υπαρχουν τρόποι και να μπουν (τα gms), αλλά και πολλα εναλλακτικα μαγαζιά/παραμάγαζα για εφαρμογές, εκεί που χωλαινει η χουα ειναι στους χάρτες, ακομα δεν δίνει κάτι ανάλογο του gmaps.

Γιωργος

Ναι αλλα μπαίνεις google maps απ τν browser και ειναι τ ιδιο πραγμα. Απλα δν μπορεις ν συνδεσεις τ προφιλ σου.. Αλλα αμα θες απλα να πας καπου.. Τ γράφεις κ ειναι τ ιδιο μ την εφαρμογη.

Alex

Δεν κρατάει τίποτα ούτε ιστορικό ούτε τα μέρη σου. Το ίδιο και το youtube ούτε ιστορικό ούτε λίστες κάθε φορά που μπαινεισ είναι σαν να σε εκεί πρώτη φορά.

Γιωργος

Ε ναι αυτο λεω.. Αν θες να πας καπου λειτουργει κανονικα… Αν θες ν κρατας ιστορικο κλπ οχι. Οποτε ειναι αναλογα τι θελει ο καθένας.. Ενας π δν εχει τετοιο θεμα δν του ειναι προβλημα.

SUPS 👨‍⚖️

ειναι απιστευτο οτι υπαρχει η δυνατοτητα να επιστρεψεις συσκευες για αυτο το λογο…

Mike

Οι καταναλωτες στην συγκεκριμενη περιπτωση αφου διαλεξαν ενα απο τα συγκεκριμενα μοντελα και το αγορασαν το ανοιξαν και το δουλεψαν μεχρι να καταλαβουν οτι δεν εχει google services δεν εχουν το παραμικρο δικαιωμα επιστροφης χρηματων εκτός αν το καταστημα στην σελιδα του ή καποιος πωλητης τους ανεφερε το αντίθετο. Γιατί να φταιει το καταστημα επειδη καποιος φαντάστηκε ή περιμενε οτι η συσκευή που αγορασε εχει την οποιαδηποτε δυνατοτητα; Ας εκανε ερευνα για το συγκεκριμενο μοντελο ή να ρωτουσε το καταστημα πριν το αγορασει. Και στην τελική γιατί να το σημανει το μαγαζι με ταμπελακι App Gallery? Αν καναν ταμπελακι για καθε χαρακτηριστικο ενος κινητου θα ειχαν γεμισει ταμπελακια. Εχουμε 2020 αν καποιος θελει να αγορασει κατι κανει ενα search στο internet και ψαχνει και ενημερώνεται. Αν δεν ενημερωθηκε πρωτα σωστα για να αγορασει αλλα αγορασε πρωτα καταλαβε οτι εκανε λαθος και το δικο του λαθος θελει να το χρεωσει στο μαγαζι δεν του φταιει το μαγαζι.

Κώστας

Well said!

Flevio

Δεν εχω συμφερον ουτε πορωση, το συγκεκριμένο tablet εχει απίστευτο και δυνατο ηχο κολοαξιζει να δεις ταινιες τικ τοκ youtube ++
Ετσι οπως ειναι σημερα το playstore, δεν θα ελεγα οτι ειναι πιο δυσκολο να κατεβασεις εφαρμογες. Το μονο μειον ειναι οτι καποια παιχνιδια θελουν να επικοινωνουν με το playstore οποτε δεν θα τρεξουν, ολες οι καθημερινες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε τρεχουν και αναβαθμιζονται μια χαρα, youtube(vanced) χωρις διαφημησεις σε playstore tablet χλωμο να βρεις. Εχει συν και πλην θα έλεγα οτι οποίος επιμενει να λεει οτι ειναι αχρηστα σαν tablet εχει κερδος η δεν εχει χρησιμοποιησει ποτε.

Last edited 3 years πριν by Flevio
Nikol

Διαβάζω που λετε οτι δεν εχει διαφημισεις. γεματο διαφημισεις ειναι το app galery.

Mixalis

Στο site του public ακόμα γράφει ότι με το google play κάνεις παπάδες με το huawei tablet mate. Έχω ενημερώσει το public (χέστηκαν, καμιά απάντηση ποτέ) και ενημέρωσα και τη huawei στην Ελλάδα (χέστηκαν εντελώς. Ούτε να ασχοληθούν!) Μετά λέμε γιατί κλείνουν εταιρίες και πολυκαταστήματα….

SUPS 👨‍⚖️

τραγικοι…

Γιαννης 2020

Συμφωνα με το νομο της ΕΕ και τα δικαιωματα του καταναλωτη εχουν δικαιωμα να επιστρεψουν ο,τι θελουν, χωρις δικαιολογηση, μεσα σε 14 μερες και το καταστημα ειναι υποχρεωμενο να το δεχτει.

Giannis V

👍👍🥇🏆👏🤜🧨💣🏎🥇

Κώστας

Καλά με το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει να γράφει και πάνω στα iphone ότι δεν έχει playstore! Προσωπικά δεν το θεωρώ λογικό να πρέπει να υπάρχει ειδικό section που να αναφέρει τι ακριβώς είναι και τι παρέχει το κάθε store από οποιοδήποτε κατάστημα, ούτε θεωρώ “μειονέκτημα” να γεμίσει η αγορά με αξιόλογα stores από κατασκευαστές! Το μονοπώλιο είναι απλά εκμετάλλευση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.