Κατάπιε στον ύπνο του AirPod κι αυτό δούλευε από το στομάχι του

AirPods, Κατάπιε στον ύπνο του AirPod κι αυτό δούλευε από το στομάχι του

Ένας άντρας από την Ταϊβάν, κατάπιε στον ύπνο του το Airpod του κι έμεινε έκπληκτος, όταν διαπίστωσε πως αυτό δούλευε κανονικά όσο βρισκόταν στο στομάχι του.

Η περιπέτεια του Ben Hsu ξεκίνησε, όταν αποφάσισε να πέσει για ύπνο φορώντας το ζευγάρι των ασύρματων ακουστικών του, που δεν ήταν άλλα από τα Airpods. Όταν ξύπνησε, δεν μπορούσε να βρει το ένα ακουστικό. Τότε χρησιμοποίησε το iPhone του και την λειτουργία tracking, προκειμένου να δει που είναι το ακουστικό. Το μόνο που άκουγε, ήταν το μπιπ το οποίο τον ακολουθούσε παντού, αλλά δεν μπορούσε να το εντοπίσει.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, κοίταξε κάτω από την κουβέρτα του και δεν το έβρισκε και μετά από λίγη ώρα αυτό που διαπίστωσε ήταν πως ο ήχος προερχόταν από το στομάχι του.

AirPods, Κατάπιε στον ύπνο του AirPod κι αυτό δούλευε από το στομάχι του

Αν και δεν ένιωσε κάποια αδιαθεσία, πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί επιβεβαίωσαν το γεγονός πως το AirPod ήταν στο στομάχι του. Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, διαπίστωσαν πως πέρασε στο πεπτικό σύστημα του Hsu, και αν δεν το απέβαλε φυσιολογικά ο οργανισμός, θα έπρεπε να προχωρήσουν σε χειρουργείο.

Αφού γλύτωσε το χειρουργείο, έπλυνε και στέγνωσε το ακουστικό και διαπίστωσε πως η μπαταρία του ήταν στο 41%. Αν και το γεγονός, φαίνεται αστείο, όπως δήλωσε ο γιατρός που τον εξέτασε Dr Chen Chieh-fan, ο Hsu θα μπορούσε να αντιμετωπίσει σοβαρότερο πρόβλημα με την υγεία του, καθώς το πλαστικό που έχουν τα AirPods προστατεύουν την μπαταρία. Στην ουσία όπως δήλωσε ο γιατρός, το να καταπιεί κάποιος ένα AirPod, είναι λιγότερο επικίνδυνο από το να καταπιεί μπαταρία λιθίου.

Τα σχόλια δικά σας…

Πηγή 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rafi

Μια ερώτηση πραγματική!
Υπάρχει μέσα στα βιβλιαράκια κάπου που να λέει να μην τα φοράμε/ χρησιμοποιούμε στον ύπνο λόγο κατάποσης ή γενικά κάτι τέτοιο ;
Όπως τα ντιουρεξ

Παναγιώτης Ταγάρας

Τραγελαφικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Apple Apple AirPods

Ίσως δούμε νέα AirPods στο Apple Event στις 12 Σεπτεμβρίου

H εκδήλωση παρουσίασης των νέων προϊόντων της Apple επιβεβαιώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Gear AirPods AirPods Pro Apple

AirPods 3: Οι παραγγελίες μειώθηκαν κατά 30%

Τα νέα AirPods 3 παρουσιάστηκαν από την Apple τον περασμένο Οκτώβριο και, από ότι φαίνεται, δεν είναι τόσο επιτυχημένα όσο θα περίμενε κανείς.

Smartphones AirPods Pro Apple Apple AirPods

Έρχονται νέα AirPods Pro 2 και iPhone SE (2021) τον Απρίλιο;

Νέες πληροφορίες αναφέρουν την ύπαρξη ενός νέου iPhone SE, με ταυτόχρονη κυκλοφορία με τα AirPods Pro 2 τον Απρίλιο.

Gear AirPods Apple Apple AirPods

AirPods Max: Χρυσή έκδοση Caviar με δέρμα κροκόδειλου, τιμή 108.000$

Αν τα 649 ευρώ των AirPods Max σας φαίνονται λίγα, τότε μπορείτε να αποκτήσετε την πολυτελή Caviar έκδοση με τιμή 108.000$.