Η Klipsch ανακοίνωσε δύο έξυπνα ηχεία με Google Assistant από το… παρελθόν [CES 2018]

Klipsch ανακοίνωσε έξυπνα ηχεία Google Assistant παρελθόν CES 2018, Η Klipsch ανακοίνωσε δύο έξυπνα ηχεία με Google Assistant από το… παρελθόν [CES 2018]

Η Klipsch, ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών προϊόντων ήχου, παρουσίασε στην CES 2018 δύο ηχεία που μοιάζουν να προέρχονται από το παρελθόν, όμως πλέον τα ανανέωσε με μια πολύ σημαντική προσθήκη… Την Google Assistant.

Συγκεκριμένα, τα μοντέλα “The One” (φαίνεται στην τελευταία εικόνα) και “The Three” (φαίνεται στην πρώτη εικόνα) αποτελούν δύο ηχεία κορυφαίας ποιότητας της Klipsch που με μια πρώτη όψη, είναι σαν να έρχονται κατευθείαν από τα μέσα του περασμένου αιώνα. Με κατασκευή από ξύλινο καπλαμά και χάλκινες λεπτομέρειες, κανείς δεν πιστεύει πως οι δύο συσκευές είναι στην πραγματικότητα… έξυπνες. Τα ηχεία είναι σε θέση να αντιληφθούν την φωνή του χρήστη (ο οποίος πρέπει αρχικά να φωνάξει “Hey Google”) και να επικοινωνήσουν μαζί του, επιτελώντας τις λειτουργίες που δίνει εκείνος ως εντολές. Φυσικά, όλα επιτυγχάνονται μέσω της Google Assistant, όπως προαναφέρθηκε.

Η διαφορά των δύο έγκειται κυρίως στο μέγεθος. Το The Three να είναι επιτραπέζιο με ενσωματωμένο μπάσο, ενώ το The One πιο φορητό με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Η τιμή του πρώτου είναι 499 δολάρια, ενώ για το δεύτερο θα πρέπει κανείς να καταβάλει το ποσό των 349 δολαρίων. Η διάθεση τους έχει ανακοινωθεί, προς το παρόν, μόνο για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, με το The Three να γίνεται διαθέσιμο το ερχόμενο Φθινόπωρο και το The One την Άνοιξη του 2019. Πρόκειται για δύο πανέμορφα έξυπνα ηχεία με ποιοτική κατασκευή μιας άλλης εποχής, κορυφαία ηχητική ισχύ και την Google Assistant να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με το σήμερα.

Klipsch ανακοίνωσε έξυπνα ηχεία Google Assistant παρελθόν CES 2018, Η Klipsch ανακοίνωσε δύο έξυπνα ηχεία με Google Assistant από το… παρελθόν [CES 2018]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεχνολογία CES 2018

Tetra: Έξυπνο μίνι πλυντήριο πιάτων που μαγειρεύει και θαλασσινά [CES 2018]

Το έξυπνο μίνι πλυντήριο Tetra παρουσίασε η Heartworks στο πλαίσιο της CES 2018, το οποίο είναι μικρό, φορητό και μαγειρεύει και θαλασσινά.

Smartphones Android Smartphones CES 2018 ZTE

ZTE: 5G Smartphone μέχρι το 2019 [CES 2018]

Android Smartphone που θα υποστηρίζει 5G σχεδιάζει να λανσάρει η ZTE μέχρι το 2019 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με συνέντευξη του CEO Lixin Cheng στο Bloomberg στο πλαίσιο της CES 2018.

Smartphones Android Smartphones CES 2018

Moviphone: Smartphone με ενσωματωμένο Full HD Projector [CES 2018]

Το Moviphone παρουσιάζει η Wireless Mobi Solution στη CES 2018. Πρόκειται για ένα Android Smartphone, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει και σαν Full HD projector.

Smartphones CES 2018 LG

Η LG αλλάζει στρατηγική, θα κυκλοφορεί smartphones όποτε “είναι ανάγκη” [CES 2018]

Η LG παρουσίασε αρκετές συσκευές στο φετινό Consumer Electronics Show 2018. Φυσικά, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της, κορυφαία στελέχη του κατασκευαστή κλήθηκαν να απαντήσουν σε διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η κατηγορία των smartphones.