Kuo: Καθυστέρηση για τo AR/VR headset της Apple λόγω σφαλμάτων λογισμικού

ar/vr headset, Kuo: Καθυστέρηση για τo AR/VR headset της Apple λόγω σφαλμάτων λογισμικού

Ο διάσημος αναλυτής της Apple, Ming Chi Kuo, δήλωσε πως η κυκλοφορία του headset AR/VR της Apple πιθανότατα θα αναβληθεί και θα κυκλοφορήσει μαζί με τη σειρά iPhone 15 τον Σεπτέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Kuo αναφέρει πως το project αντιμετωπίζει προβλήματα λογισμικού και η πιθανότητα μιας πιθανής κυκλοφορίας αυτή την Άνοιξη μειώνεται. Λεπτομέρειες για τη φύση αυτών των προβλημάτων λογισμικού δε δόθηκαν, αλλά η παρουσίασή του στο WWDC είναι απίθανη σε αυτό το σημείο.

Η κινεζική Luxshare ICT αναμένεται να είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής που θα συνεργαστεί με την Apple για το headset με τη μαζική παραγωγή να έχει οριστεί για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Με βάση τις πρόσφατες φήμες, η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει το headset AR/VR της σαν Reality Pro. Η συσκευή πιθανότατα θα τρέχει το δικό της λειτουργικό σύστημα xrOS και μπορεί να κοστίζει έως και 3.000 δολάρια σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Ο Kuo μοιράστηκε επίσης ορισμένες λεπτομέρειες για τo ΑR/VR headset  δεύτερης γενιάς που θα κάνει το ντεμπούτο τους το 2025. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις – μια πιο προσιτή από την Foxconn και ένα μοντέλο ανώτερης ποιότητας από τη Luxshare.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

To άρθρο κινείται προς την σωστή πορεία , ΑΛΛΑ : Δεν υπάρχουν προβλήματα κ σφάλματα λογισμικού στην Apple, παρά μόνο ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ της εμπειρίας χρήσης που επέρχεται με day one αγορά του νέου μας μοντέλου. Για αυτό πιστοί μου , εξοφληστε την 1η έκδοση του Headset μας (3000+φπα) & μέχρι το Πάσχα να έχετε καπαρώσει την νέα του έκδοση όποτε αυτή και αν έρθει με 50% προκαταβολή ( 2000+φπα)
Με ένα ταλιράκι θα είστε τόσο μπροστά από την εποχή σας , που ούτε εμείς στο κουπερτίνο δε σας προλαβαίνουμε, αλλά χαλάλι σας. Αν είναι να πιάσετε χαλαρή κουβεντούλα την ημέρα του Οβελία με αιρετικούς, όλοι ξέρουμε ποιός θα ναι πάλι από πάνω. Δεχόμεθα τις ευχαριστίες σας και βαθειά υπόκλιση
Υ.Γ ΓΙΑΤΙ Κ ΠΩΣ ΛΑΜΠΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. Κανείς δεν σας είπε οτι οι εξωγήινοι που αναχαιτίστηκαν πρόσφατα με τα drones τους & τα μπαλόνια τους τι εξοπλισμό μετέφεραν ε? Με τι τεχνολογία έφθασαν ως εδώ από τον Νιμπίρου και τον ΑΛΦΑ-ΔΕΛΤΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ? 😎😉
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ!! MACINTOSH!! Ένα F-22 έχει video με παλόμενο φωτεινό δαγκωμένο μήλο!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.