Gear

Kuo: Οι αποστολές του AR/VR headset της Apple μάλλον θα καθυστερήσουν μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2023

Μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί καν επίσημα ακόμα, αλλά τα AR/VR headset της Apple είναι ένα gadget που όλοι λένε πως θα δούμε το 2023. Τώρα, ο έγκυρος αναλυτής Ming-Chi Kuo, ενημερώνει πως οι μαζικές αποστολές ενδέχεται να καθυστερήσουν μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2023 λόγω απροσδιόριστων «θεμάτων που σχετίζονται με το λογισμικό».

Όπως είπε, οι μαζικές αποστολές για τα εξαρτήματα του headset μπορεί να ξεκινήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2023, αλλά τα πλήρη headset ενδέχεται να μην ξεκινήσουν πριν από το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Το WWDC 2023 τον Ιούνιο θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για την Apple να ανακοινώσει τo headset μαζί με ένα SDK για τους προγραμματιστές προκειμένου να δημιουργήσουν εφαρμογές AR/VR για τη συσκευή.

Ο Kuo είχε νωρίτερα υποστηρίξει ότι η Apple σχεδίαζε να αποκαλύψει το headset σε μια εκδήλωση μέσων ενημέρωσης του Ιανουαρίου και να ξεκινήσει μαζικές αποστολές το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Το headset της Apple αναμένεται να είναι ένα ακριβό, εξειδικευμένο προϊόν, με τον Kuo να προβλέπει ότι η εταιρεία θα στείλει λιγότερα από 500.000 ακουστικά το 2023.

Επεξεργάστηκε την 5 Δεκεμβρίου 2022 10:06

Σχόλια

  • Μπορεί να καθυστερήσει λιγουλάκι αλλάααα θα έρθει ΑΛΑΓΚΑΡΙΣΤΟ ! νερακι γάργαρο θα τρέχει , smoooth animation εφέ. Λιγουλάκι κώδικα να κανουν compile τα παιδιά στην σεν ζεν και ΕΤΟΟΙΙΙΙΜΟΙ !!
    Αναμένω το καπάρο πιστοί μου! Χεράτο, κασεράτο 1500άρι ε?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.