O Kuo υποστήριξε πως η Apple είναι απίθανο να κυκλοφορήσει το φημολογούμενο headset AR/VR και το realityOS στο WWDC.
O γνωστός αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, υποστήριξε πως ο τεχνολογικός γίγαντας είναι απίθανο να κυκλοφορήσει το φημολογούμενο headset AR/VR και το realityOS στο WWDC την επόμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με τον Kuo, η Apple δεν είναι ακόμα έτοιμη να λανσάρει το προϊόν και, αν το παρουσιάσει απλά, φοβάται πως θα το αντιγράψουν οι ανταγωνιστές. «Οι ανταγωνιστές ανυπομονούν να δουν τις προδιαγραφές hardware και τη σχεδίαση του λειτουργικού συστήματος» και «θα αντιγράψουν ευχαρίστως τις εξαιρετικές ιδέες της Apple», κυκλοφορώντας το προϊόν γρηγορότερα.
Αυτά που μάλλον θα δούμε στο WWDC είναι το iOS 16, το iPadOS 16, το watchOS 9 και το βελτιωμένο macOS. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουνίου στις 5 μ.μ. PDT.
Ο ASUS ROG Rapture GT-BN98 είναι ο πρώτος Wi-Fi 8 consumer router στον κόσμο. Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στον Καναδά — παγκόσμια κυκλοφορία τον Οκτώβριο 2026.
Η AEG παρουσίασε στην IFA 2026 την OnePot Pasta, την πρώτη της εστία με ειδική λειτουργία μαγειρέματος ζυμαρικών, μαζί με την ultra-light σκούπα ErgoMini και τη βραβευμένη Design Collection.
Σχόλια