LaCie Rugged RAID Pro: Ο «πολύ σκληρός για να πεθάνει» HDD δίσκος με υποδοχή SD

Ανθεκτικά smartphones με rugged περιβολή έχουμε. Όπως επίσης, notebooks, tablets και κάμερες. Σκληρούς δίσκους να μην έχουμε; H LaCie, θυγατρική της Seagate, παρουσίασε το νέο εξωτερικό σκληρό δίσκο LaCie Rugged RAID Pro της επαγγελματικής σειράς δίσκων Rugged, που αντέχει στην κακομεταχείριση και στις αντίξοες συνθήκες χρήσης.

Ο νέος εξωτερικός HDD δίσκος της LaCie με χωρητικότητα 4TB είναι η ιδανική συσκευή αποθήκευσης και μεταφοράς αρχείων. Είναι ειδικά σχεδιασμένος για επαγγελματίες που εργάζονται κάτω από έντονες συνθήκες ή για χρήστες που επιδίδονται σε εξωτερικές δραστηριότητες και χόμπι στη φύση, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, όπως φωτογράφους, κινηματογραφιστές, κ.λπ.

LaCie Rugged RAID Pro, LaCie Rugged RAID Pro: Ο «πολύ σκληρός για να πεθάνει» HDD δίσκος με υποδοχή SD

Ο Rugged RAID Pro είναι εξοπλισμένος με θύρα USB-C, η οποία προσφέρει συνδεσιμότητα με Mac και PC υπολογιστές μέσω Thunderbolt 3 αλλά και USB 3.0 (μέσω adapter), καθώς επίσης και αναγνώστη καρτών μνήμης τύπου SD UHS-II SD για άμεση μεταφορά αρχείων από τον δίσκο στον υπολογιστή και το αντίστροφο.

Ταυτόχρονα, ο νέος δίσκος της LaCie φέρει πιστοποίηση IP54 και είναι ανθεκτικός σε νερό, σκόνη, πτώσεις από 1,2 μέτρα αλλά και σε πίεση αντικειμένου με μέγιστο βάρος 1 τόνου.

LaCie Rugged RAID Pro, LaCie Rugged RAID Pro: Ο «πολύ σκληρός για να πεθάνει» HDD δίσκος με υποδοχή SD

Οι κατασκευή του φιλοξενεί δύο σκληρούς δίσκους μεγέθους 2TB, έκαστος. Σε λειτουργία RAID 0 ο νέος δίσκος μπορεί να πιάσει ταχύτητα μεταφοράς – ανάγνωσης μέχρι 240MB/δευτ, ενώ σε λειτουργία RAID 1 προσφέρει μέγιστη ασφάλεια δεδομένων με τον ενα δίσκο κάνει αντιγραφή – back up στο δεύτερο.

Ο Lacie Rugged RAID Pro 4TB κοστίζει 349 δολάρια και έρχεται με εγγύηση 3 ετών.

LaCie Rugged RAID Pro, LaCie Rugged RAID Pro: Ο «πολύ σκληρός για να πεθάνει» HDD δίσκος με υποδοχή SD

LaCie Rugged RAID Pro, LaCie Rugged RAID Pro: Ο «πολύ σκληρός για να πεθάνει» HDD δίσκος με υποδοχή SD

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Ότι πιο άχρηστο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.