Τρίτη
26/11/2013

Apple, Το iPad των 12,9 ιντσών αργά το 2014, καθυστέρηση για το iWatch

Πολλές οι φήμες τελευταία σχετικά με το νέο iPad που ετοιμάζει η Apple και το οποίο φημολογείται ότι θα διαθέτει 12,9 ιντσών οθόνη. Σύμφωνα με πληροφορίες τς ιστοσελίδας Digitimes, το νέο iPad με την οθόνη των 12,9 ιντσών δεν αναμένεται να κυκλφορήσει νωρίτερα από το τρίτο τρίμηνο του 2014. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Apple επέλεξε την εταιρεία Quanta Computer για να κατασκευάσει το μεγαλύτερο iPad, με το τελευταίο να μπαίνει σε φάση μαζικής παραγωγής στο 2ο μισό του 2014.

Επειδή το iPad των 12,9 ιντσών δεν προορίζεται για την mainstream αγορά – εκτός και αν αποδειχτεί το αντίθετο από την αποδοχή του κόσμου – αλλά και κυρίως απευθύνεται στην εκπαίδευση και σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, δεν αναμένεται να παραχθεί σε πολύ μεγάλες ποσότητες όπως συμβαίνει με τα άλλα iPad.

Επιπλέον, μεγάλος ανταγωισμός έχει προκύψει ανάμεσα στις εταιρείες Inventec, Quanta και Foxconn για το ποια εταιρεία θα πάρει το συμβόλαιο για την κατασκευή του iWatch.

Τα πρώτα δείγματα από την παραγωγή του iWatch πάντως δεν ήταν ενθαρυντικά – η «πιλοτική» παραγωγή δεν έχει την πρέπουσα απόδοση – και έτσι η παρουσίαση του θα καθυστερήσει και θα πάει για αργά μέσα στο 2ο μισό του 2014 (το Φθινόπωρο το νωρίτερο).

iPad AiriWatch

Πηγή 1,2

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.