Lenovo Legion 9i: Έρχεται το νέο, πανίσχυρο, gaming laptop [IFA 2023]

Lenovo Legion 9i, Lenovo Legion 9i: Έρχεται το νέο, πανίσχυρο, gaming laptop [IFA 2023]

H Lenovo είναι έτοιμη να λανσάρει το νέο της gaming laptop με υδρόψυξη Legion 9i στην IFA 2023 στο Βερολίνο (1-5 Σεπτεμβρίου).

Η ομάδα του Techblog βρίσκεται στην IFA 2023 μαζί με το You.gr

Ο επερχόμενος φορητός υπολογιστής αναμένεται να διαθέτει τον 13ης γενιάς Intel Core i9-13980HX, τον mobile επεξεργαστή της εταιρείας με την υψηλότερη βαθμολογία. Αναμένεται να συνδυαστεί με το Nvidia RTX 4090 με 16 GB GDDR6 VRAM. Αυτό, από μόνο του, το καθιστά το πιο ισχυρό notebook παιχνιδιών στην αγορά.

Ωστόσο, η Lenovo πηγαίνει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο ενσωματώνοντας μια μοναδική λύση υδρόψυξης που θα βοηθήσει επιπλέον στη διατήρηση ενός λεπτού προφίλ μόλις 18,9 mm. Έτσι, όχι μόνο θα διαθέτει τα πιο high-end τσιπ επεξεργασίας, αλλά θα είναι και το λεπτότερο στην κατηγορία του.

Όπως έχει αποκαλύψει εκπρόσωπος της εταιρείας, το σύστημα ψύξης ενεργοποιείται αποκλειστικά όταν η θερμοκρασία του συστήματος φτάσει τους 84°C.  Λέγεται, μάλιστα, ότι υποστηρίζεται από τρεις εσωτερικούς ανεμιστήρες ψύξης.

Ο φορητός υπολογιστής αναμένεται να διαθέτει την επιλογή εγκατάστασης δύο SSD M.2 2280, δύο μονάδων μνήμης DDR5 και να περιλαμβάνει μια τεράστια μπαταρία 4 κυψελών 99,9 WHr.

Άλλα χαρακτηριστικά που μπορείτε να περιμένετε στον φορητό υπολογιστή περιλαμβάνουν μια οθόνη 2K IPS 16,3 ιντσών με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης που μπορεί να φτάσει τα 165 Hz, σύμφωνα με την έκθεση. Υπάρχουν επίσης φήμες για μια επιλογή οθόνης mini-LED.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.