Lenovo Link 32GB: Ενώνει το Android με το PC

Το Lenovo Link 32GB είναι ένα USB dongle που μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του ηλεκτρονικού υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows και του Android smartphone, με διευκόλυνση της μεταφοράς αρχείων μεταξύ των δύο συσκευών και άλλες χρήσεις.

Το Lenovo Link 32GB συνεργάζεται με υπολογιστές που τρέχουν Windows 7 και νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού της Microsoft, ενώ για το smartphone απαιτείται λειτουργικό Android 5.0 και ανώτερο. Με το Link app στο κινητό μπορεί κανείς να εκτελεί όλες τις λειτουργίες που θέλει.

Με το Lenovo Link μπορεί κανείς να πραγματοποιεί drag and drop αρχείων από το smartphone στο desktop και αντίστροφα, να γίνεται αντιγραφή και επικόλληση κειμένων, να κάνει αναπαραγωγή multimedia περιεχομένου από το smartphone σε full screen στην οθόνη του υπολογιστή. Μία άλλη χρήσιμη λειτουργία του Lenovo Link είναι το γεγονός ότι επιτρέπει την χρήση του πληκτρολογίου και του ποντικιού του desktop σε ορισμένες εφαρμογές του smartphone.

To Lenovo Link 32GB θα κοστίζει 40 δολάρια στις ΗΠΑ, όπου αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις αγορές τον Μάρτιο του 2016.

Lenovo Link, Lenovo Link 32GB: Ενώνει το Android με το PC

Lenovo Link, Lenovo Link 32GB: Ενώνει το Android με το PC

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
G.J.

Άχρηστο

Nikos Mitr

Δεν έχει γίνει σωστή μεταφορά του άρθρου από την πηγή. …θα μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό σου μέσω του pc , να μεταφέρεις αρχεία, κείμενο από τη μία συσκευή στην άλλη, πληκτρολόγιο και ποντίκι στις εφαρμογές του smartphone και φυσικά εύκολη στα φόρα αρχείων απευθειας

Panais

Όλα όσα λέει το άρθρο τα κάνω ήδη με Airdroid (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid) εδώ και χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.