Lenovo Vibe Band VB10, το πρώτο της wearable στα 89 δολάρια [CES 2015]

Η Lenovo είναι ο τελευταίος κατασκευαστής που έρχεται στην αγορά των wearables. Στην CES 2015 παρουσίασε το Vibe Band VB10, ένα smartband με 1.43 E-ink οθόνη ανάλυσης 296×128 pixels. H μπαταρία του Lenovo Vibe Band διαρκεί έως και 7 μέρες με Bluetooth και οθόνη πάντα ανοιχτά.

Το smartband της Lenovo έχει IP67 πιστοποίηση έτσι ώστε να βγει άθικτο από 1 μέτρο νερό μετά από 30 λεπτά. Είναι συμβατό τόσο με Android όσο και iOS smartphones και έχει λειτουργίες που σχετίζονται με την υγεία, μετρά βήματα, θερμίδες που καίγονται, την απόσταση και την ποιότητα του ύπνου.

Επιπλέον, το smartband λαμβάνει ειδοποιήσεις από το κινητό όπως κλήσεις, SMS, notifications από Facebook, Twitter και WeChat messages έως και 200 χαρακτήρες. Στην περίπτωση που χάσεις το κινητό σε βοηθά να το βρεις μέσω της λειτουργίας phone finder και του proximity reminder αν απομακρυνθείς και αφήσει το κινητό πίσω.

Τέλος, το Lenovo Vibe Band VB10 ζυγίζει μόλις 30 γραμμάρια, είναι διαθέσιμο σε μαύρο και ασημί, θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με τιμή στα 89 δολάρια. Πως σας φαίνεται για την τιμή του;

lenovo vibe vb10 smartband ces 2015, Lenovo Vibe Band VB10, το πρώτο της wearable στα 89 δολάρια [CES 2015]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mpampis13

ωραιο φαινεται, Ελλαδα μαλλον θα ερθει ετσι?

Conx

Ναι αυτό μάλιστα…σωστή μπαταρία και τιμή… Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι το γεγονός ότι πρόκειται για e-ink σημαίνει ότι και η οθόνη είναι ασπρόμαυρη η δεν έχει σχεση?

Χρήστος

Σχετικά καλή τιμή.

…και επιτέλους ένα smart watch που η μπαταρία του κρατάει 1 εβδομάδα!!!
Σε όλα τα υπόλοιπα η διάρκεια είναι 1-2 μέρες το πολύ!

Darth

@Conx καλα καταλαβες………. black and white ειναι……. αλλιος δεν επιτιχανεις τετοια αυτονομια….. γιατι απλα δεν υπαρχουν μπαταριες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.