Μάθαμε τις τιμές των Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Mi Smart Band 6 και Mi Electric Scooter Pro 2
Πέμπτη, 22/04/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Τρία νέα προϊόντα Xiaomi είναι διαθέσιμα από σήμερα στην ελληνική αγορά, συγκεκριμένα τα Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Mi Smart Band 6 και Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition.
Τη τιμή ακομα δε τη ξερουμε όμως. ..
@Χρηστος άσε την τιμή εδώ το ξέρουμε ότι θα είναι ψιλή………… το ποιο σημαντικό δεν ξέρουμε, την αυτονομία γιατί είναι ρολόι αυτό όχι κινιτο αν δεν αντέχει μια ευδωμαδα να το βράσω
Και εγώ αυτό φοβάμαι την αυτονομία , γιατί αν θέλει φορτισμα κάθε μέρα τοτε δεν αξιζει.
@Darth λιγο την ορθογραφια ωρε Darth….
εγώ είχα παραγγείλει ένα SmartQ Z και μπορώ να πώ πως έκανε τέλεια την δουλειά του ειδικά για την τιμή του (99$)…
προσωπικά μου αρέσει ο σχεδιασμός του. Κάπου διάβασα όιτι θα κοστίζει λιγότερο από το Neo οπότε κάτω από τα 199 δολάρια. Σε ότι αφορά την μπραταρία του θα είναι καλή γιατί το android wear φτιάχτηκε για τέτοιου είδους συσκευές οπότε το θέμα μπαταρία σίγουρα το σκέφτηκαν καλά.
Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και δυνατο! :Ο Απο αυτονομια δεν νομιζω να εχει θεματα, μικρη οθονουλα, λιγες λειτουργιες, ελαφρυ λογισμικο.
Ρε παιδιά λίγο υπερβολικό δεν είναι να έχει snapdragon 400?? Εδώ το moto g τον έχει που πρεπει να κανει και πόσες βαριες εργασίες (παιχνίδια, καταγραφή βίντεο). Και ένα μονοπυρηνο στα 600mhz που λέει και ο λογος πιστεύω πως θα ηταν μια χαρά!
όοοοοχι Χρήστο
Εγώ λέω να του βάλουμε τον SD810. Να πετάει.
Είναι τρελλή υπερβολή να έχει τον 400άρη, τζάμπα θα ρουφάει ενέργεια. Το βάρος πρέπει να πέσει στο λογισμικό
το ρολοι δε μου λεει τιποτε, ειδικα με τετοιον επεξεργαστη περιμενα σοβαρη αναλυση και οχι αυτο το πραμα! αλλα σιγα ρε παιδια πως κανετε ετσι για λιγα ορθογραφικα?δεν ειμαστε φιλολογοι εδω!
στη τελικη ο κωστας φταιει που δεν μας αφηνει να σχολειαζουμε με greeklish που προσωπικα τα λατρευω!!
@tiamat νωμιζω εχει 210 ppi η οθονη δεν είναι και τοσο λίγο(για ρολοι)
@tiamat, μηπως ηθελες και UHD οθονη στο ρολοι των 1.65 ιντσων; Μην το ξεφτηλιζουμε το θεμα. Για ρολοι μιλαμε. Επισης, καλα κανει ο Κωστας και μας “αναγκαζει” να μιλαμε ελληνικα, γιατι ειμαστε ελληνες και κοντευουμε να ξεχασουμε τα ελληνικα μας! Κακο δεν μας κανει να τα μαθουμε, γλωσσα μας ειναι.
Δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος λόγος να διαγραφούν τα σχόλια μας.Συζητήσαμε σε ήρεμο κλίμα για ένα θέμα(χωρίς τεχνολογικό ενδιαφέρον βέβαια,αλλά δεν νομίζω πως συμβαίνει πρώτη φορά)και δεν προσβάλλαμε κανέναν(ή τουλάχιστον έτσι νομίζω) παρόλα αυτά το τι είναι επιτρεπτό είναι στη δική σας κρίση και είναι απόλυτα σεβαστό και κατανοητό!Καληνύχτα techbloggers…