LG G Watch, Με Snapdragon 400 και οθόνη 1.65 ίντσες

Ένα από τα πρώτα wearable με λειτουργικό σύστημα Android Wear θα είναι το LG G Watch το οποίο και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι. Σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές θα ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400, οθόνη αφής 1.65 ιντσών με ανάλυση 280×280 pixels, μπαταρία 400 mAh και θα είναι αδιάβροχο.

LG G Watch, LG G Watch, Με Snapdragon 400 και οθόνη 1.65 ίντσες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Τη τιμή ακομα δε τη ξερουμε όμως. ..

Darth

@Χρηστος άσε την τιμή εδώ το ξέρουμε ότι θα είναι ψιλή………… το ποιο σημαντικό δεν ξέρουμε, την αυτονομία γιατί είναι ρολόι αυτό όχι κινιτο αν δεν αντέχει μια ευδωμαδα να το βράσω

someone

Και εγώ αυτό φοβάμαι την αυτονομία , γιατί αν θέλει φορτισμα κάθε μέρα τοτε δεν αξιζει.

Aggelos

@Darth λιγο την ορθογραφια ωρε Darth….

dark0mlks

εγώ είχα παραγγείλει ένα SmartQ Z και μπορώ να πώ πως έκανε τέλεια την δουλειά του ειδικά για την τιμή του (99$)…

Panagiotis G

προσωπικά μου αρέσει ο σχεδιασμός του. Κάπου διάβασα όιτι θα κοστίζει λιγότερο από το Neo οπότε κάτω από τα 199 δολάρια. Σε ότι αφορά την μπραταρία του θα είναι καλή γιατί το android wear φτιάχτηκε για τέτοιου είδους συσκευές οπότε το θέμα μπαταρία σίγουρα το σκέφτηκαν καλά.

Manos Vs

Εμενα μου φαινεται πολυ ωραιο και δυνατο! :Ο Απο αυτονομια δεν νομιζω να εχει θεματα, μικρη οθονουλα, λιγες λειτουργιες, ελαφρυ λογισμικο.

Χρήστος

Ρε παιδιά λίγο υπερβολικό δεν είναι να έχει snapdragon 400?? Εδώ το moto g τον έχει που πρεπει να κανει και πόσες βαριες εργασίες (παιχνίδια, καταγραφή βίντεο). Και ένα μονοπυρηνο στα 600mhz που λέει και ο λογος πιστεύω πως θα ηταν μια χαρά!

dimpep

όοοοοχι Χρήστο

Εγώ λέω να του βάλουμε τον SD810. Να πετάει.
Είναι τρελλή υπερβολή να έχει τον 400άρη, τζάμπα θα ρουφάει ενέργεια. Το βάρος πρέπει να πέσει στο λογισμικό

tiamat

το ρολοι δε μου λεει τιποτε, ειδικα με τετοιον επεξεργαστη περιμενα σοβαρη αναλυση και οχι αυτο το πραμα! αλλα σιγα ρε παιδια πως κανετε ετσι για λιγα ορθογραφικα?δεν ειμαστε φιλολογοι εδω!
στη τελικη ο κωστας φταιει που δεν μας αφηνει να σχολειαζουμε με greeklish που προσωπικα τα λατρευω!!

Darth

@tiamat νωμιζω εχει 210 ppi η οθονη δεν είναι και τοσο λίγο(για ρολοι)

Manos Vs

@tiamat, μηπως ηθελες και UHD οθονη στο ρολοι των 1.65 ιντσων; Μην το ξεφτηλιζουμε το θεμα. Για ρολοι μιλαμε. Επισης, καλα κανει ο Κωστας και μας “αναγκαζει” να μιλαμε ελληνικα, γιατι ειμαστε ελληνες και κοντευουμε να ξεχασουμε τα ελληνικα μας! Κακο δεν μας κανει να τα μαθουμε, γλωσσα μας ειναι.

nikos

Δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος λόγος να διαγραφούν τα σχόλια μας.Συζητήσαμε σε ήρεμο κλίμα για ένα θέμα(χωρίς τεχνολογικό ενδιαφέρον βέβαια,αλλά δεν νομίζω πως συμβαίνει πρώτη φορά)και δεν προσβάλλαμε κανέναν(ή τουλάχιστον έτσι νομίζω) παρόλα αυτά το τι είναι επιτρεπτό είναι στη δική σας κρίση και είναι απόλυτα σεβαστό και κατανοητό!Καληνύχτα techbloggers…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.