Watch Sport & Style: Από την LG και την Google με Android Wear 2.0

Google και LG συνεργάζονται για να σηματοδοτήσουν την κυκλοφορία του Android Wear 2.0 μαζί με δυο νέα smartwatches. Οι πληροφορίες ήρθαν την περασμένη εβδομάδα και έκαναν λόγο για τα LG Watch Sport και LG Watch Style.

Τα μη ανακοινωμένα smartwatches έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Google και είναι κάτι ανάλογο με το πρόγραμμα των Nexus (το οποίο αποτελεί πλέον παρελθόν), αλλά για smartwatches. Η ημερομηνία ανακοίνωσης λέγεται ότι είναι η 9η Φεβρουαρίου, αλλά τα ρολόγια θα βρεθούν στα ράφια λίγο αργότερα.

Τα LG Watch Sport και LG Watch Style θα είναι οι ναυαρχίδες του Android Wear και σήμερα διέρρευσαν δυο press renders. Διαθέτουν στρογγυλές οθόνες με περιστρεφόμενο digital crown, που θα χρησιμοποιείται για την πλοήγηση στο μενού.

Τα press renders που διέρρευσαν είναι χαμηλής ποιότητας, αλλά μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη εικόνα. Αριστερά είναι το LG Watch Sport και δεξιά το Watch Style. Το Sport θα είναι το πιο high-end από τα δυο, αλλά στο style θα μπορεί να αλλάξει το λουράκι.

Το Sport θα είναι το μεγαλύτερο από τα δυο, με plastic OLED οθόνη 1.38 ιντσών ανάλυσης 480×480 pixels, μνήμη RAM 768MB, χωρητικότητα 4GB και μπαταρία 430mAh. Επίσης διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη, αισθητήρα καρδιακών παλμών, Wi-Fi, Bluetooth, 3G, 4G, GPS, NFC για Android Pay. Όμως όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχουν ως αποτέλεσμα το πάχος των 14.2 χλστ.,

Το Style έχει πάχος 10.8 χλστ., όμως δεν διαθέτει 3G, 4G, GPS, NFC και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Έχει αντοχή σε νερό και σκόνη (IP67), μνήμη RAM 512MB, χωρητικότητα 4GB, μπαταρία 240mAh. Διαθέτει P-OLED στρογγυλή οθόνη 1.2 ιντσών ανάλυσης 360×360 pixels.

Τέλος, βλέπουμε ότι το Watch Sport έχει 3 κουμπιά, ενώ το Watch Style μόλις ένα. Και τα δυο είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, το χρώμα του πρώτου είναι Titanium και Rose Gold, του δεύτερου. Το Sport θα διατεθεί επίσης σε dark blue και το Style σε Titanium και ασημί.

LG Watch Sport and style, Watch Sport & Style: Από την LG και την Google με Android Wear 2.0

LG Watch Sport and style, Watch Sport & Style: Από την LG και την Google με Android Wear 2.0

LG Watch Sport and style, Watch Sport & Style: Από την LG και την Google με Android Wear 2.0

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μελέτης

Μμμ…. gear s3 μμμμ… μπααα

navouxodonosoras

Βαλτε και τοστιερα πανω και μεχρι το απογευμα να ψαχνουμε για πριζα…

One

Αμα εχουν υποστήριξή από τη Google θα είναι μια χαρα. Και η HTC θα βγαλει ρολοι με android wear. Η μπαταρια δε με πολυενοχλει γιατι το θελω πιο πολύ για τρέξιμο και άθληση γενικότερα. Εύχομαι να βγαλει και η SONΑΡΑ αλλιώς θα πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε HTC & LG/Google.

Βύρωνας Λ

Κανένα απτά δύο δεν με ενθουσιάζει, νέο Moto 360 περιμένω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.