Logitech Harmony 900, Του χεριού σας

Η Logitech παρουσίασε το νέο πολυτηλεχειριστήριο Harmony 900. Το Logitech Harmony 900 έχει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο σύστημα ραδιοσυχνοτήτων κάνοντας πολύ απλό τον χειρισμό πολλών συσκευών, σε απόσταση έως και 30 μέτρα, χωρίς τα γνωστά προβλήματα που συνήθως συνοδεύουν τα διάφορα συστήματα τηλεχειρισμού με ραδιοσυχνότητες. Ο χρήστης απλά τοποθετεί στο έπιπλο με τις συσκευές ήχου και εικόνας του τον δέκτη υπερύθρων, και έναν ή και τους δύο αντίστοιχους μίνι δέκτες (που περιλαμβάνονται στη συσκευασία).

Logitech-Harmony-900

Οι δέκτες μπαίνουν στο ράφι, κοντά στις συσκευές που θέλουμε να χειριστούμε (αντίθετα με άλλα τηλεχειριστήρια, εδώ δεν είναι απαραίτητο να κολλήσουμε τους δέκτες IR επάνω στην αντίστοιχη συσκευή). Μετά, απλώς χρησιμοποιούμε το Harmony 900 και διαλέγουμε μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής ποιες συσκευές θέλουμε να ελέγχουμε. Μόλις ολοκληρώσουμε τη ρύθμιση δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε ξανά με το γνωστό χάος διαφορετικών τηλεχειριστηρίων και καλωδίων. Το Harmony 900 είναι αρκετό για κάθε λειτουργία, ενώ πλέον δεν χρειάζεται να σημαδεύουμε τη συσκευή που θέλουμε να χειριστούμε!

Το νέο Ηarmony 900 έχει σχεδιαστεί με πρότυπο την βραβευμένη φόρμα του Logitech Harmony One. Η έξυπνη διάταξη των πλήκτρων γίνεται σε 4 διακριτές ζώνες επάνω στο χειριστήριο: αριθμητικό πληκτρολόγιο, τα τυπικά πλήκτρα ελέγχου ενός DVD, ένα πολυπλήκτρο D-pad μαζί με ρυθμίσεις έντασης ήχου και αλλαγής καναλιών και τα μενού της οθόνης αφής. Με αυτή την ξεκάθαρη διάταξη ο χρήστης μπορεί εύκολα να βρει το κατάλληλο πλήκτρο. Πάνω στο χειριστήριο υπάρχουν συνολικά 44 πλήκτρα, (τα πιο βασικά), ενώ κάθε ένα από αυτά είναι διαφορετικής φόρμας, οπότε είναι εύκολο με τη αφή να αντιληφθούμε ποιο είναι το καθένα, χωρίς να χρειάζεται να κοιτάμε συνέχεια το χειριστήριο.

Η online ρύθμιση που προσφέρει η Logitech για το Harmony 900, κάνει το σετάρισμα του όσο πιο εύκολο γίνεται. Ο έξυπνος οδηγός ρυθμίσεων, μας καθοδηγεί βήμα βήμα, ώστε να καταχωρήσουμε σωστά ποιες συσκευές ήχου και εικόνας θέλουμε να χειριστούμε (δηλώνοντας κατασκευαστή και μοντέλο). Στη συνέχεια, το λογισμικό του Harmony «κατεβάζει» στο τηλεχειριστήριο τους αντίστοιχους κωδικούς υπερύθρων για τον έλεγχο κάθε συσκευής. Η βιβλιοθήκη συσκευών της Logitech περιλαμβάνει πάνω από 225.000 μοντέλα, πέντε χιλιάδων κατασκευαστών, ενώ ανανεώνεται κάθε μέρα με νέα μοντέλα. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι όποια συσκευή κι αν αγοράσουμε στο μέλλον, το τηλεχειριστήριο Harmony θα την έχει… του χεριού του!

To πολυτηλεχειριστήριο Logitech Harmony 900 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 399,99 ευρώ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

Ακριβοοοοοοοο σε σπιτι 1000m2 θα ταιριαζε ισως 😛

Nikos

400 euro gia tilexiristirio? oxi evxaristo

Κώστας Βλαχάκης

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να έχεις ένα σύστημα home entertainment αρκετών χιλιάδων ευρώ για να προχωρήσεις στην αγορά ενός τόσο ακριβού τηλεχειριστηρίου.
Αλήθεια είναι επίσης, ότι θα το ήθελα στο σπίτι μου 🙂
Υπάρχει και το οικονομικότερο Logitech Harmony One.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear iPhone 12 Pro Max Canon

Canon EOS R5 vs iPhone 12 Pro Max: Μεγάλη κόντρα

Η συζήτηση για το αν τα smartphones έχουν φτάσει ή αν έχουν πλησιάσει σε ποιότητα τις φωτογραφικές μηχανές δεν είναι νέα. Εδώ όμως η σύγκριση είναι διαφορετική!

Gear Apple iPad mini

Έρχονται έντονες και ενδιαφέρουσες φήμες για το iPad Μini Pro

Δεν έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στο σχεδιασμό του iPad mini μέχρι σήμερα, αλλά φέτος η κατάσταση αυτή μπορεί να αλλάξει.

Gear Drones

Airwards: Βραβεία για τις καλές πρακτικές χρήσεις των drones

Βραβεία για τις επιτυχημένες, καλές, δημιουργικές πρακτικές χρήσεων των drones με απώτερο σκοπό να επηρεάσει επίσης, με τη σειρά της, θετικά την αντίληψη του κοινού για τα drone.

Gear NASA Science

Το Perseverance Rover της NASA χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή με iMac του 1998

Πρόκειται για τον επεξεργαστή PowerPC 750, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στο iMac G3 του 1998.