Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

, Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds έχουν πιστοποίηση από το Zoom, την Google και τη Microsoft για χρήση στις βιντεοκλήσεις. Εκτός από αυτό εγγυώνται την ποιότητα της συνομιλίας, ενώ παρουσιάζουν και αρκετά ευέλικτο χαρακτήρα.

Τα Logitech Zone True Wireless Earbuds είναι πλήρως πιστοποιημένα για χρήση στην πλατφόρμα του Zoom, στο Google Meet, αλλά και στο Microsoft Teams. Μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth με όποια συσκευή υποστηρίζει ασύρματη δικτύωση, αλλά και μέσω του πομποδέκτη της Logitech που χρησιμοποιεί κανείς για τη σύνδεση περιφερειακών της εταιρείας, προσφέροντας έτσι ευελιξία στην εναλλαγή χειρισμού συσκευών.

, Η Logitech παρουσιάζει ακουστικά για τις βιντεοκλήσεις σας

Στον τεχνολογικό εξοπλισμό των Logitech True Wireless Earbuds συμπεριλαμβάνεται το Active Noise Cancellation και τεχνολογία μείωσης θορύβου στο μικρόφωνο, το οποίο δίνει ποιότητα ήχου στις κλήσεις. Ο σχεδιασμό των Logitech True Wireless Earbuds επιτρέπει τη χρήση τους και σε επαγγελματικό περιβάλλον. Τα νέα ακουστικά της Logitech θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία το φθινόπωρο του 2021, σε τιμή κοντά πάνω από 200 ευρώ.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Logitech

Logitech: Νέες βιώσιμα σχεδιασμένες κάμερες web 1080p

Η Logitech παρουσίασε τη σειρά Brio 300, μια σειρά, μικρών σε μέγεθος, plug-and-play καμερών web με ανάλυση Full-HD 1080p, με αυτόματη διόρθωση φωτός και μικρόφωνο μείωσης θορύβου, για πιο φυσικές και παραγωγικές εμπειρίες βιντεοκλήσεων.

Gear Logitech

Logitech®: Νέο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Business LG Logitech

LG και Logitech συνεργάζονται και προσφέρουν λύσεις τηλεδιάσκεψης

Η LG Electronics Hellas και η Logitech συνεργάζονται για να προσφέρουν προηγμένες συνδυαστικές λύσεις για απρόσκοπτες, υψηλής ποιότητας τηλεδιασκέψεις.