Macbook Pro 16″: Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τιμη $3000;

Macbook Pro, Macbook Pro 16″: Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τιμη $3000;

Η Apple σύμφωνα με πληροφορίες, θα κυκλοφορήσει το πρώτο 16 ιντσών MacBook Pro τον Οκτώβριο. Η αναφορά που αποκάλυψε αυτές τις πληροφορίες υποστηρίζει ότι η Apple θα ανανεώσει και τα 13 ιντσών MacBook Pro και το Retina MacBook Air το ίδιο διάστημα.

Apple MacBook Pro 16-inch

Το 16 ιντσών MacBook Pro θα έχει LCD display ανάλυσης 3072 x 1920 pixels, ξεπερνώντας το προηγούμενο 15.4 ιντσών το οποίο διέθετε ανάλυση 2880 x 1800 pixel. Το κόστος αυτού του MacBook θα ξεκινάει από τα $3000 και θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα iMac και iMac Pro ώστε οι χρήστες να έχουν την επιλογή να αγοράσουν μία φορητή συσκευή η οποία θα μπορεί να καλύψει τους επαγγελματίες.

Apple MacBook Pro 13-inch

Η Apple τελευταία ανανέωσε τόσο το MacBook Pro των 13 ιντσών όσο και αυτό με τις δύο Thunderbolt 3 θύρες. Σύμφωνα με φήμες τώρα, ο Αμερικανικός κολοσσός θα τροφοδοτήσει το 13 ιντσών laptop με 32GB μνήμη RAM και πιθανόν αυτή να είναι η μόνη αλλαγή που θα γίνει στο laptop. Η πληροφορία ανανέωσης αποκαλύφθηκε στην αρχή του μήνα όπου ένα 13 ιντσών MacBook Pro πιστοποιήθηκε από το FCC.

Apple MacBook Air

Η Apple μόλις ανανέωσε και το MacBook Air στο οποίο ενσωμάτωσε True Tone τεχνολογία ωστόσο άφησε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ίδια. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo σε μία αναφορά του το προηγούμενο διάστημα είπε ότι η Apple ίσως μεταφερθεί στους νέους διακόπτες scissor.

Οι πληροφορίες δεν είναι αρκετά ξεκάθαρες και οι αλλαγές είναι μικρές, ωστόσο περιμένουμε νεότερα το επόμενο διάστημα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2019

Στα 2 αγοράζεις διαμέρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.