«ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ» από τον Κωτσόβολο!

Black Friday Kotsovolos, «ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ» από τον Κωτσόβολο!

Σε αυτή τη ζωή όλα αλλάζουν και το μέλλον είναι απρόβλεπτο, αλλά αυτό που δεν αλλάζει και παίζει σιγουράκι, είναι το Μπλακ Φράιντεϊ στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ! Αυτό γίνεται γιατί ο Κωτσόβολος προβλέπει για όλα και πέφτει πάντα μέσα σε ό,τι χρειαζόμαστε, με το Κλαρινομαντείο και τα δύο πεφωτισμένα μέντιουμ του φετινού Μπλακ Φράιντεϊ. Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Μάγκας, βλέπουν τρελές ευκαιρίες σε tech προϊόντα, αυθημερόν παράδοση για να έχουμε ό,τι ζητήσουμε στην πόρτα μας και άρτια εξυπηρέτηση και άφθονα αποθέματα, που θα φτάσουν για όλους. Στα 91 καταστήματα του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ, τηλεφωνικά στο 210 28 99 999 αλλά και στο kotsovolos.gr αμέτρητα προϊόντα περιμένουν τον καθένα για να αποκτήσει ό,τι χρειάζεται και να γίνει και ο πρώτος “μάγκας” του φετινού Μπλακ Φράιντεϊ.

Τα ταρώ, η μαγική σφαίρα αλλά και τα άστρα, δείχνουν το Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο σαν την πιο “μάγκικη” επιλογή για έξυπνες tech αγορές με τρελές ευκαιρίες για όλους και χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα σε τιμές που θα σου φύγει η “μαγκιά”.

Έχουμε την επιλογή στα χέρια μας!

Σε μία περίοδο πληθωρισμού και αύξησης των τιμών, o Κωτσόβολος ανοίγει τα χαρτιά του με μια καινοτομία που για πρώτη φορά εφαρμόζεται την περίοδο του φετινού Black Friday. Πατώντας την ένδειξη «Ιστορικό Τιμής», μπορούμε να δούμε την καλύτερη τιμή ενός προϊόντος που έχει «παίξει» το τελευταίο εξάμηνο και να τη συγκρίνουμε με την Black Friday προσφορά της εταιρείας.

Black Friday Kotsovolos, «ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ» από τον Κωτσόβολο!

Ταχύτητα παράδοσης για “μάγκες”

Ένας από τους σημαντικούς λόγους για να κάνουμε τις αγορές μας στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ είναι οι υψηλές ταχύτητες παράδοσης καθώς αν παραγγείλουμε (μικρού και μεσαίου μεγέθους προϊόντα) μέχρι τις 15:00, θα παραλάβουμε την παραγγελία μας την ίδια ημέρα στον επιλεγμένο μας χώρο, μέσα σε 24 ώρες σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Με λίγα λόγια, μπορούμε να ξυπνήσουμε το πρωί και από την άνεση του σπιτιού μας, να παραγγείλουμε το προϊόν που θέλουμε και να το παραλάβουμε εντός της ίδιας ημέρας, χωρίς ταλαιπωρία και κόπο, χωρίς να μετακινηθούμε, άμεσα και στην πόρτα μας.

Επιπλέον, με ταχύτητα και ασφάλεια, μας δίνεται επίσης, η δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά από τα 73 σημεία Quick Point, για προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα, ενώ γρήγοροι και άμεσοι είναι και οι τρόποι πληρωμής χωρίς αναμονές στα ταμεία. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της υπηρεσίας Pay Express, όπου μπορούμε να πληρώσουμε μέσω του τερματικού (POS) που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων, έτσι ώστε όταν αποφασίσουμε το προϊόν που θα αγοράσουμε, να το αγοράσουμε άμεσα, χωρίς να περιμένουμε σε κάποιο ταμείο για να εξυπηρετηθούμε. Υπάρχει όμως και η επιλογή των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής μετρητών Cashdro, εκτός των ταμείων, σε επιλεγμένα καταστήματα, όπου πληρώνουμε με μετρητά, εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία αναμονή στα ταμεία.

Black Friday Kotsovolos, «ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ» από τον Κωτσόβολο!

Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής

Δε λείπουν βέβαια και οι πιο ευέλικτοι τρόποι πληρωμής, καθώς με το πλάνο δόσεων αλλά και άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, μπορούμε να αγοράσουμε αυτό που λαχταράμε χωρίς περιορισμούς. Επίσης, με ένα απλό scan από το smartphone μας και με μόλις 3 βήματα, μπορούμε με την καινοτόμα υπηρεσία Scan & Go, να αγοράσουμε το προϊόν που θέλουμε με φωτογραφική ταχύτητα, κάτι το οποίο δεν αποτελεί υπερβολή καθώς στις καρτέλες των προϊόντων στα καταστήματα Κωτσόβολος, υπάρχει το QR Code με την ένδειξη SCAN & GO, έτσι ώστε στη συνέχεια να επιλέξουμε να πληρώσουμε με όποιον τρόπο μας εξυπηρετεί καλύτερα.

Αυτό το Μπλακ Φράιντεϊ θα σε κάνει να νιώσεις “μάγκας” καθώς με τις τιμές, την τεχνολογία, τις υπηρεσίες και τις λύσεις αλλά και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Κ+ που ανταποκρίνονται εύκολα, γρήγορα και απλά σε όλες τις επιθυμίες σου, ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι εδώ για να μας κάνει να νιώσουμε πως είμαστε στον παράδεισο για την αγορά των αγαπημένων μας προϊόντων.

Δείτε την Black Friday καμπάνια του Κωτσόβολος και προετοιμαστείτε για την πιο Μάγκικη Μπλακ Φράιντει!

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ στον Κωτσόβολο για παραπλανητικές εκπτώσεις

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ επιβλήθηκε στην Κωτσόβολος (Dixons) για παραπλανητικές εκπτώσεις, πρόσφατα είχει επιβληθεί στην ίδια εταιρεία πρόστιμο 720.000 ευρώ.

Business Kotsovolos

Η ΔΕΗ εξαγοράζει την Κωτσόβολος έναντι 200 εκατ. ευρώ

Η ΔΕΗ εξαγόρασε την Κωτσόβολος. Νωρίτερα σήμερα ο βρετανικός όμιλος Currys ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας, με το τίμημα να ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ.

Smartphones Kotsovolos OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G: Το φέρνει Ελλάδα ο Κωτσόβολος [αποκλειστικό]

Ακόμα ένα ενδιαφέρον flagship μοντέλο smartphone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα μέσα στο Μάρτιο από τον Κωτσόβολο. Το OnePlus 11 5G.

Internet Vodafone Black Friday 2022

Black Friday σταθερής και κινητής μόνο στη Vodafone

Η Black Friday συνεχίζεται στη Vodafone με προσφορές σε κινητή και σταθερή ώστε όλοι οι νέοι συνδρομητές να μπορούν να απολαύσουν απεριόριστη επικοινωνία.