MAP, Το καλύτερο σύστημα πλοήγησης!

Ξεχάστε τα Google Maps και Nokia Here+, το καλύτερο σύστημα πλοήγησης και χαρτών είναι εδώ. Με μεγάλη οθόνη αναδιπλούμενη και άθραυστη οθόνη που μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις με οποιοδήποτε μέσο γραφής, χωρίς την ανάγκη τροφοδοσίας, χωρίς την ανάγκη αναβάθμισης, οικολογικό, πρακτικό και πολύ οικονομικό. Δείτε το βίντεο. Ανυπομονείτε;

MAP, MAP, Το καλύτερο σύστημα πλοήγησης!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john2

Το θέλω!

sotisell

Ενδιαφέρον!

Fanis

Ελλάδα θα έρθει;;;;

jonjon

Αν έχει βάση αυτοκινήτου το θέλω! Κώστα Περιμένω hands on 😉

tsitos

Φωνητικη πλοηγηση θα κανει η καθηγητρια γεωγραφιας;

VasiliSIII

Το κακό με αυτά είναι όταν υπάρξει αναβάθμιση δεν κρατάει τις σημειώσεις σου στην νεα έκδοση!!!

nikos

kaloo!! xax axa!!

bobo1704

Πολύ καλό!!! Ξέρουμε πόσο πάει;

bill r

Πολυ καλο αλλα αν δεν ειναι αδιαβροχο τι να το κανεις :Ρ

Mourouzis2005

Ρε άνθρωποι ΕΛΕΟΣ. Είναι βίντεο παρωδία σαν το ΒΟΟΚ.

yiazoo

mourouzis πλάκα κάνεις έτσι;

Νικος

Τι ενδιαφερον βρε παιδια!Χαβαλε κανουν οι ανθρωποι!Εχω ενα τετοιο χαρτη στο ντουλαπακι του αμαξιου μου εδω και 10 χρονια αν ενδιαφερεστε τον πουλαω!!

vassilis7

Μα καλά το πιστέψατε;;; Μάλλον η πολλή ενασχόληση με την τεχνολογία θα φταίει..( δε με βγάζω έξω εδώ!) Είναι μια απλή παρωδία!!!

jodim

Απ ότι βλέπω ακόμη δεν βγήκε επίσημα στην κυκλοφορία στο eBay έχουν βγάλει δερμάτινη θήκη, θήκη σιλικόνη,βάση αυτοκινήτου, ποδηλάτου και για μηχανάκι μεγεθυντικό φακό, μολύβια σε διάφορα χρώματα και δίνουν δώρο και μια πυξίδα….

dimitris

ρε παιδια να ρωτησω κατι μιας και το θεμα ειναι +- οι χαρτες! εχω σε ενα lumia τους χαρτες της νοκια, δεν υποτιθεται οτι ειναι δωρεαν? το ρωταω αυτο γιατι εδω και μια εβδομαδα ειμαι αμερικη και οταν τους ανοιγω λεει για να χρησιμοποιησεται αγοραστε 19.9?????

μια σημειωση, δεν ξερω αν αυτο εννοει!(για φωνητικη πλοηγηση θελει λευτα) αλιως μου λεει σε simulation ειναι free!!!!

iceman

@ dimitris, πιο lumia εχεις φιλε μου; γιατι δεν εχουν ολα τα lumia παγκοσμια καλυψη στην πλοηγηση. μερικα εχουν μονο για την χωρα που διατιθεντε και εχουν αγοραστει, π.χ. lumia 720.

dimitris

@ iceman, lumia 520,αν ειναι ετσι τοτε την πατησα!!! χαχα ευχαριστω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;