MasterCard: Online πληρωμή με μια selfie

H MasterCard ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο feature το οποίο θα επιτρέπει στους πελάτες της να επιβεβαιώνουν τις online αγορές τους μέσω μιας selfie φωτογραφίας, διότι δεν είναι μόνο οι κατασκευαστές smartphones που υποκύπτουν στην μόδα των selfies. Το “πείραμα” θα ξεκινήσει το φθινόπωρο με 500 χρήστες να δοκιμάζουν το νέο χαρακτηριστικό.

Αν όλα πάνε καλά, τότε θα γίνει διαθέσιμο σε όλους και για να μπορείς να επιβεβαιώνεις τις online αγορές σου με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να κατεβάσεις στο κινητό το MasterCard phone app. Η διαδικασία είναι η εξής: αφού πληρώσεις για το προϊόν που αγόρασες, θα βγαίνει ένα μήνυμα που θα σου δίνει διάφορές επιλογές. Από εκεί διαλέγεις την “αναγνώριση προσώπου” και στη συνέχεια τραβάς μια φωτογραφία του προσώπου σου ή αλλιώς selfie.

Εκτός από την αναγνώριση προσώπου θα υπάρχει και η επιλογή επιβεβαίωσης αγορών μέσω δαχτυλικού αποτυπώματος.

Η MasterCard έχει ήδη συνεργαστεί με σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα συμπεριλαμβανομένων Apple, Samsung, Google και Microsoft.

Δείτε το video:

MasterCard: Online πληρωμή με μια selfie, MasterCard: Online πληρωμή με μια selfie

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Κουργιάς

Κάτι μου λέει ότι στην έκδοση 1.1 θα προσθέσουν και τη δραχμή σαν νόμισμα.Μακάρι να βγω ψεύτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Mastercard

Level Up with Mastercard: efood και Mastercard σε επιβραβεύουν για καλό σκοπό

Το να κερδίζεις μέσα από το efood πληρώνοντας με κάρτα Mastercard και παράλληλα να συμβάλλεις σε έναν καλό σκοπό, τότε η κίνησή σου αυτή έχει μεγάλη αξία.

Software Mastercard

Level up με τη Mastercard στο efood για να βγαίνεις κερδισμένος

efood και Mastercard συνεργάζονται με το πρόγραμμα “Level Up with Mastercard”, για κατόχους καρτών Mastercard με σκοπό τη συλλογή πόντων και διεκδίκηση δώρων.

Software

Έρχονται και στην Ελλάδα οι πληρωμές με ZEN

Η ZEN ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα της εταιρείας σε 31 ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας συνεργασία με τη Mastercard.

Internet Mastercard

Mastercard: Η χρήση ανέπαφων πληρωμών είδε άνοδο 40% λόγω του κορονοϊού

Η Mastercard αναφέρει ότι παρατηρήθηκε αύξηση της τάξεως του 40% στις ανέπαφες πληρωμές, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020.