Μάθαμε τις τιμές των Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Mi Smart Band 6 και Mi Electric Scooter Pro 2

, Μάθαμε τις τιμές των Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Mi Smart Band 6 και Mi Electric Scooter Pro 2

Τρία νέα προϊόντα Xiaomi είναι διαθέσιμα από σήμερα στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το Mi 11 Lite 5G, το Mi Smart Band 6 activity tracker με full screen AMOLED οθόνη και το Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition.

Χαρακτηριστικά Mi 11 Lite 5G

Με πάχος μόλις 6,81mm και βάρος 159 μόνο γραμμάρια, το Mi 11 Lite 5G συγκεντρώνει σε ένα compact κομψό design όλα τα πλεονεκτήματα ενός υψηλών προδιαγραφών smartphone, χωρίς το αντίστοιχα υψηλό κόστος. Εξοπλισμένο με οθόνη 6.55” AMOLED DotDisplay με υποστήριξη 10-bit TrueColor, για συναρπαστικό αποτέλεσμα 1.07 δις χρωμάτων –δηλαδή 64 φορές περισσότερα από τους προκατόχους του- προσφέρει δυναμική εικόνα με έντονη αντίθεση, για ακόμη πιο ζωντανή εμπειρία θέασης. Εξάλλου, τα διπλά ηχεία με πιστοποιήσεις Hi-Res Audio και Hi-Res Audio Wireless, εξασφαλίζουν ασύγκριτη εμπειρία ακρόασης. Η συσκευή έχει επιδόσεις «ναυαρχίδας» με μεγαλύτερη ισχύ, μεγαλύτερη ταχύτητα και μεγαλύτερη αξιοπιστία, καθώς και με εντυπωσιακά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, τις οποίες διατηρεί ακόμη και στο πλαίσιο βαριάς χρήσης, όπως είναι το πολύωρο gaming. Συνεχίζοντας την παράδοση της Xiaomi στις κορυφαίες κάμερες, το Mi 11 Lite 5G διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας, που ολοκληρώνεται με μια κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP και μια κάμερα telemacro 5MP, για μακρινές ή κοντινές macro λήψεις φωτογραφιών ή/και βίντεο με εκπληκτική λεπτομέρεια και επαγγελματική ποιότητα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το Μi 11 Lite 5G κυκλοφορεί σε έκδοση 8GB RAM, 128GB ROM, χρώμα truffle black και με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης €469,9. Μάλιστα, από τις 23 έως και τις 30 Απριλίου, με την αγορά του νέου Mi 11 Lite 5G θα δίνονται ΔΩΡΟ τα ακουστικά Mi True Wireless Earphones 2S (αξίας €69.9).

, Μάθαμε τις τιμές των Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Mi Smart Band 6 και Mi Electric Scooter Pro 2

Χαρακτηριστικά Mi Smart Band 6

Πρόκειται για τη τελευταία προσθήκη στη best-seller σειρά των activity trackers της Xiaomi και είναι ιδανικό για όσους χρήστες θέλουν να υιοθετήσουν έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής και να έχουν τον έλεγχο της καθημερινότητάς τους στο “χέρι” τους. Βασισμένο στη μακρά παράδοση της λειτουργικότητας “με στυλ”, το ολοκαίνουργιο Mi Smart Band 6 έχει αναβαθμιστεί μέσα από μια συναρπαστική, μεγάλη AMOLED οθόνη αφής 1.56’’, που προσφέρει πεντακάθαρη ανάλυση και ορατότητα για ταχύτατη θέαση στοιχείων και ειδοποιήσεων, ακόμη και όταν οι χρήστες βρίσκονται σε κίνηση. Επιπλέον, οι προσαρμοζόμενες όψεις του band με πάνω από 60 διαφορετικά θέματα, τους επιτρέπουν να αλλάζουν καθημερινά το στυλ τους. Κατά τα άλλα, το Mi Smart Band 6 συμπεριλαμβάνει 30 κύκλους άσκησης. Παρέχει μέτρηση SpO2, υπολογισμό καρδιακού ρυθμού, βελτιωμένη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου, παρακολούθηση των επιπέδων του άγχους και άλλα. Η μπαταρία του έχει διάρκεια ζωής 14 ημερών, καθώς και εύχρηστη μαγνητική θύρα για εύκολη φόρτιση, ενώ είναι αδιάβροχο έως και σε 5 ατμόσφαιρες πίεσης.

To Mi Smart Band 6 activity tracker διατίθεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης €49,9.

, Μάθαμε τις τιμές των Xiaomi Mi 11 Lite 5G, Mi Smart Band 6 και Mi Electric Scooter Pro 2

Χαρακτηριστικά για το Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMGPetronas F1 Team Edition

Ο πλέον άνετος, βολικός και ultra μοντέρνος τρόπος για να περιηγηθεί κανείς στην πόλη ή την εξοχή . Η ολοκαίνουργια έκδοση του Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMGPetronas F1 Team Edition συνδυάζει στοιχεία σχεδίασης από κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων, με την προηγμένη μηχανική σκούτερ της Xiaomi, προσφέροντας αξιοπιστία, στυλ και άνεση χωρίς συμβιβασμούς. Με την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του, το νέο σκούτερ μπορεί να ταξιδέψει με μέγιστη ταχύτητα 25km / ώρα, έχοντας αυτονομία έως και 45km με μία μόνο φόρτιση. Ενώ την πρώτη εντύπωση κλέβει σίγουρα το αεροδυναμικού τύπου design, στον πυρήνα του νέου μοντέλου βρίσκεται η ασφάλεια, την οποία διασφαλίζουν ένα αξιόπιστο σύστημα διπλού φρεναρίσματος, ελαστικά με αεροθάλαμο για την απορρόφηση κραδασμών και ενσωματωμένη οθόνη για απρόσκοπτη παρακολούθηση. Όταν οι χρήστες φτάνουν στον προορισμό τους, μπορούν απλά να το διπλώσουν εύκολα και γρήγορα και να το αποθηκεύσουν.

Το Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition διατίθεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης €899.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης

To poco F3 υπάρχει πληροφορία αν θα έρθει?

Κώστας Βλαχάκης

Δεν έχουμε μάθει κάτι.

Βilly

Μόνο μαύρο?? Πφφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.