Με το Πλαίσιο στο Λας Βέγκας για την έκθεση CES 2020 [video]

, Με το Πλαίσιο στο Λας Βέγκας για την έκθεση CES 2020 [video]

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Techblog βρέθηκε στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσει την CES 2020, την μεγαλύτρη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο. Φέτος το ταξίδι μας ήταν sponsored από το Πλαίσιο με σκοπό αυτής την συνεργασίας να ετοιμάσουμε βίντεο που θα αναρτηθούν στο YouTube και τα SoMe του μεγάλου αυτού retailer, όπως και έγινε.

Είμαι σίγουρος ότι ακολουθείτε το Πλαίσιο στο YouTube, το Instagram και το Facebook και όλο και κάποιο από τα βίντεο που ετοιμάσαμε θα έχετε δει, σε κάθε περίπτωση συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο και τα βίντεο που ετοιμάσαμε από την έκθεση CES 2020 για το Πλαίσιο τα οποία ήδη μετράνε χιλιάδες views!

Δείτε τα βίντεο και πείτε μας με σχόλιο τις σας έκανε εντύπωση από τη φετινή έκθεση CES 2020.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas featured

CES 2020: Αυτά είναι τα Top 5 Trends που αναδείχθηκαν στο Λας Βέγκας

Η CES 2020 ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα top 5 trends που παρουσιάστηκαν στην μεγάλη έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas. Το Techblog ήταν εκεί!

Smartphones CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas featured Samsung

Samsung Galaxy Bloom: Αυτό είναι το επίσημο όνομα του Galaxy Fold 2 [CES 2020]

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε η εταιρεία αποκάλυψε τα ονόματα των τεσσάρων επερχόμενων flagships της, τα τρία Galaxy S20 και το Samsung Galaxy Bloom.

Gear CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas Samsung

Samsung Ballie: AI μπάλα ρομπότ που κάνει τη ζωή πιο εύκολη [CES 2020]

Ένα από τα καλύτερα gadgets που είδαμε στην έκθεση CES 2020 είναι το Samsung Ballie, ένα έξυπνο ρομπότ σε σχήμα σφαίρας που στόχο έχει να βοηθά τον χρήστη.

Gear CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas featured Panasonic

Panasonic: Παρουσίασε VR γυαλιά με HDR και steampunk σχεδιασμό [CES 2020]

Στην έκθεση CES 2020, είδαμε αρκετά σχετικά με την εικονική πραγματικότητα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και τα νέα VR γυαλιά της Panasonic.