Meizu Go Pro: Διέρρευσε η action camera του Κινέζου

Στην αγορά των smartphones οι Κινέζοι έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν πολύ καλά και να γίνουν άκρως ανταγωνιστικοί απέναντι σε μεγάλα ονόματα, λανσάροντας δυνατά κινητά σε προσιτές τιμές. Ποιος είπε όμως ότι θέλουν να αρκεστούν μόνο εκεί; Από την Xiaomi έχουμε δει ήδη την Xiaomi Yi Sport Camera, με τιμή μόλις 56 ευρώ.

Σειρά παίρνει η Meizu να ανακοινώσει επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου σε event που έχει προγραμματίσει, την Meizu Go Pro. Αν και αρχικά είχε θεωρηθεί ότι η Meizu θα ανακοινώσει smartphone, τελικά σήμερα διέρρευσε μια φωτογραφία που λέγεται ότι έρχεται από το κινέζικο Weibo, και δείχνει action camera.

Απ όσα μπορούμε να δούμε θυμίζει πράγματι GoPro camera. Ωστόσο, οι πληροφορίες που μας έρχονται είναι ελάχιστες. Η Meizu μπορεί απλά να αντέγραψε την GoPro, ή μπορεί να είναι κάποια συνεργασία μεταξύ των δυο, αν και μοιάζει δύσκολο να θέλει η GoPro να δανείσει το όνομά της στην Meizu.

Αν δεν υπάρξει κάποια συνεργασία μεταξύ των δυο, το πιο πιθανό είναι η Meizu να επέλεξε το συγκεκριμένο όνομα για να τραβήξει την προσοχή στην αγορά.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε 23 Σεπτεμβρίου.

Meizu Go Pro: Διέρρευσε η action camera του Κινέζου, Meizu Go Pro: Διέρρευσε η action camera του Κινέζου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ermis

Ένα καλό είχαν οι κινέζοι καλές συσκευές καλές τιμές
Αλλά αντιγραφούν πιο πολλές φορές από τις εκλογές που κάνουμε

george

Αν ερθει και αυτή σε τιμή μέχρι 60€ θα είναι αρκετά ανταγωνιστική απέναντι στην Xiaomi!

Νικος Βανάνος

Νατος νατος ο κινεζος, με μια μπαταρια νααα

Gvirginia

Δε νομίζω να την ονομάσουν “Go Pro” χωρίς άδεια. Ύστερα θα της κάνει μύνηση η GoPro με αποτέλεσμα και να πληρώσει αλλά και να την αποσύρει.

https://gopro.com/trademarks

Antonis

Δε νομίζω η συγκεκριμένη συσκευασία πρόσκλησης να αναφέρεται σε παρουσίαση μιας action camera. Σύμφωνα με 2-3 κινεζικες ιστοσελίδες, η Meizu με αυτήν την πρόσκληση αναφέρεται μάλλον στο Meizu 5 Pro, αναφερομενη ίσως σε μια νέα εγγενή προσθήκη στην γκάμα των κινητών της.

dimpep

Η κάμερα στη φωτογραφία είναι η Hero και μάλλον μπήκε για να δείξει τις αντίστοιχες διαστάσεις της αντίστοιχης κάμερας της GoPro. Δε νομίζω να κυκλοφορήσει έτσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.